İ.Ü. Arkeolojik Kazı ve Araştırmaları Sempozyumu Prof. Dr. Refik Duru anısına yapılacak

İ.Ü. Arkeolojik Kazı ve Araştırmaları Sempozyumu Prof. Dr. Refik Duru anısına yapılacak

İstanbul Üniversitesi'nin bu yıl 21'ncisini gerçekleştireceği Arkeolojik Kazı ve Araştırmaları Sempozyumu 25-26 Nisan tarihlerinde Edebiyat Fakültesi Kurul Odası'nda geçtiğimiz aylarda vefat eden Prof. Dr. Refik Duru anısına yapılacak. Sempozyum programı da belli oldu.

İstanbul Üniversitesi Arkeolojik Kazı ve Araştırmaları Sempozyumu'nun 25-26 Nisan tarihlerinde yapılacağı açıklandı.

İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sevtap Kadıoğlu ve Arkeoloji Bolümü Başkanı Prof. Dr. Gülsün Umurtak imzası ile yapılan açıklamada, düzenleme kurulunda yer alan isimler; Doç. Dr. Aslıhan Beyazıt,  Doç. Dr. Çiler Altinbilek-Algül, Dr. Öğr.. Üyesi İpek Dağlı,  Dr. Yasin Gçkhan Çakan oldu.

Açıklamada "Üniversitemiz bünyesinde ya da üniversitemiz iş birliğiyle yürütülen arkeolojik araştırmalar, eski çağ tarihi araştırmaları ile koruma ve onarım çalışmalarının sözlü ve poster bildirilerinin sunulacağı İÜ Arkeolojik Kazı ve Araştırmalar Toplantısı, bu yıl Prof. Dr. Refik Duru'nun anısına yapılacaktır.
21. kez düzenlecek olan toplantı, 25-26 Nisan tarihlerinde İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Kurul Odası'nda gerçekleştirilecektir." ifadeleri yer aldı.

Konferans programı şu şekilde: 

Sempozyumla ilgili ayrıntılı bilgilere; arksempozyum-edebiyat.istanbul.edu.tr web adresinden ulaşılabiliyor.

İstanbul Üniversitesi Arkeolojik Kazı ve Araştırmaları Sempozyumu'nun programını bu linke tıklayarak PDF formatında inceleyebilirsiniz.

arkeolojikhaber.com


Benzer Haberler & Reklamlar