Bugün saat 15.00'te İstanbul Arkeoloji Müzeleri Kütüphanesinde gerçekleşecek panelde Aydos Kalesi arkeolojik bulguları ve kalenin tarihi önemine dikkat çekilecek. Panelle eş zamanlı olarak kaledeki arkeolojik bulgular sergilenecek
2010 yılında, Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Sultanbeyli Belediyesi'nin girişimleri ile İstanbul Arkeoloji Müzeleri başkanlığında başlatılan ve halen sürdürülen Aydos Kalesi arkeolojik kazı çalışmaları bugün (28 Kasım 2017) düzenlenecek panelle anlatılacak.
Saat15:00’de, İstanbul Arkeoloji Müzeleri Kütüphanesinde gerçekleşecek panelin konuşmacıları, Milli Savunma Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Erhan Afyoncu, İstanbul İl Kültür ve Turizm Müdürü Dr. Coşkun Yılmaz ve İstanbul Arkeoloji Müzeleri Müdürü Zeynep S. Kızıltan olacak.
Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Sultanbeyli Belediyesi'nin katkıları ile gerçeleşecek panele katılanlar, konuşmaları müteakiben Aydos Kalesi arkeolojik bulgularının yer aldığı sergiyi de gezebilecek.



Safranbolu Uluslararası Safran Festivali başladı
Kastamonu Taşköprü'de çiftçi, tarlasını sürerken lahit buldu.
Atatürk’ün arkeoloji mirası: Anadolu tarihsel mirasına sahip çıkma ve koruma mücadelesi
Gölyazı’daki Apollonia ad Rhyndacum’daki antik tiyatroda seyirci basamakları arasında mezar bulundu