Astrolog Şenay Devi'ye göre 2020 arkeolojik keşifler yılı olacak

Astrolog Şenay Devi'ye göre 2020 arkeolojik keşifler yılı olacak

Şenay Devi’nin astrolojik öngörülerine göre 2020 yılında Türkiye’de önemli yer altı şehirleri gün yüzüne çıkacak, turizm sektöründe ise tatil alışkanlıkları değişecek

Son rakamlara göre geçen yılın ilk 11 ayında ülkemizi ziyaret eden yabancı sayısı bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 14,31 artış göstererek 42 milyon 910 bin oldu.

Turizm sektöründe hizmet veren internetten bilet satış sitesi Enuygun.com, Astrolog Şenay Devi’ye sordu: 2020 yılında Türkiye’nin turizm sektörünü neler bekliyor, turistler en çok nereleri ziyaret edecek, sektörü hangi sürprizler bekliyor?

İşte Şenay Devi’nin öngörüleri

2020'de turistik olarak en çok ilgi çekecek yerler

Genel olarak bu sene İspanya, Fransa seyahatleri gündemde olacak. Ancak en çok Hindistan ve Çin; özellikle Batı Çin seyahatleri çok cezbedici olacak. Hem ticaret hem de kişisel gelişimle ilgili konularda yapılacak yolculukların yoğun olduğu bir döngü yaşanacak. Deniz yoluyla seyahatler, 2020’ye damgasını vuracak görünüyor. Afrika gezileri, Amazon ormanları bu seneki gezilerin odak merkezi haline gelecek. Ülkemizde de Didim'de ve özellikle Batı kesiminde yapılacak keşifler, tarihi eserlerin ortaya çıkması, Batı ve Güneydoğu bölgemizde yeni yerlerin keşfi, sürpriz seyahat ve turlar, yıl boyunca etkili olacağına işaret ediyor. Ayrıca 11. evre Türkiye’nin çok güçlü Yay burcuna yerleşmiş. Özellikle sağlık turizminde yoğun bir ilgiyi işaret ediyor.

Kayıp Kentler keşfedilecek

Bu yıl yeni yerler de keşfedilecek ve bu keşifler insanlık tarihine ışık tutacak yerler olacak. Jüpiter Oğlak geçişi hem Batı hem de Güneydoğu’da önemli yer altı şehirlerinin gün yüzüne çıkmasına sebep olacak. Taşı toprağı altın ülkemizin tarihi eserleri, kayıp şehirlerin ortaya çıkmasıyla daha etkin ve popüler hale gelecek. Özellikle sağlık turizminde yaşanacak gelişmeler, İstanbul’u çok daha popüler hale getirecek.

Tatil alışkanlıklar değişecek

İnsanlar artık 5 yıldız tatil anlayışından kopmaya başlayacak. Buradan uzaklaşacakları, doğayla bütünleşecekleri, doğadan aldıklarımızı vermeye başlamamız gerektiğini idrak etmeye başladığımız bir dönem olacak. Jüpiter Oğlak burcundayken mucizeler getirmez, insanları gerçeklerle yüzleştirir. Çevre çalışmalarıyla ilgili gönüllülerin turizm sektörüne de katkıları olacak. Dolunay Koç’ta, Aslan’da ve Yay’da olduğunda seyahatte aksamalar yaşanabilir, ayrıca Merkür; Kova, İkizler ve Terazi de geri harekette olduğu dönemlerde aksamalar yaşanabilir.


Benzer Haberler & Reklamlar