ANAMED'den Çevresel Arkeoloji Eğitim Programı

ANAMED'den Çevresel Arkeoloji Eğitim Programı

Koç Üniversitesi Anadolu Medeniyetleri Araştırma Merkezi'nin 6-9 Eylül 2019 tarihleri arasında gerçekleştirmeyi planladığı, çevresel arkeoloji disiplinini araştırma konuları ve metotları dahilinde tanıtmayı amaçlayan Çevresel Arkeoloji Eğitim Programı, lisans ve lisansüstü öğrencileri ile birlikte Anadolu üzerinde çalışan araştırmacılara açık.

Koç Üniversitesi Anadolu Medeniyetleri Araştırma Merkezi (ANAMED) bu sonbaharda ilk defa Çevresel Arkeoloji Eğitim Programı'na Beyoğlu, İstanbul'da ev sahipliği yapacak. Program, çevresel arkeoloji disiplinini araştırma konuları ve metotları dahilinde tanıtarak, zooarkeoloji ve arkeobotanik olmak üzere iki farklı alana yoğunlaşacak. Program kapsamında sunumların yanı sıra aktif katılımlı pratik çalışmalara ve ayrıca konuk araştırmacıların sunumlarına da yer verilecek.

Program lisans ve lisansüstü öğrencileri ile birlikte, Anadolu üzerinde çalışan araştırmacılara açıktır.

Eğitim dili açısından orta seviye İngilizce tavsiye edilir. Başlangıç seviyesinde İngilizce bilgisine sahip katılımcılar da programa başvurmaya teşvik edilir; eğitim programı süresince asistanlar katılımcılara destek olacaktır.

SON BAŞVURU TARİHİ: 15 Nisan 2019

Başvuru ve program hakkında detaylı bilgi için bu linki kullanabilirsiniz: anamed.ku.edu.tr/en/about-program-1

İlgili Haberler


Benzer Haberler & Reklamlar