2020 yılının ilk arkeoloji atölyesi Sakıp Sabancı Müzesi'nde açılıyor

2020 yılının ilk arkeoloji atölyesi Sakıp Sabancı Müzesi'nde açılıyor

Sabancı Üniversitesi SSM'nin 2020 Yarıyıl Atölyeleri kapsamında Arkeoloji Atölyesi de yer alıyor. 7 – 10 yaş aralığındaki çocukların katılabileceği ücretli atölye 18 -20 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Atölyeye katılanlar aynı zamanda “Kral Şakir Dublaj Stüdyosu” atölyesine de katılım hakkına sahiptir.

Sabancı Üniversitesi Sakıp Sabancı Müzesi (SSM) 2020 Yarıyıl Atölyeleri kapsamındaki 7 – 10 yaş çocuklara yönelik Arkeoloji Atölyesi'ne katılanlar kendi kazılarını gerçekleştirip buldukları objeleri kendi müzelerinde sergiliyorlar.

Atölyede eğitmenlerin sunumu ve görsellerle çocuklara arkeolog ve arkeoloji hakkında bilgi verilirken, her katılımcı küçük ölçekli bireysel kazılar yapıyor ve buldukları minyatür objeleri, fişleri sergilemek üzere küçük çocuk müzesine taşıyorlar.

SSM Çocuk Eğitimi Programları 2020 Yarıyıl Atölyeleri’ne katılan çocuklar aynı zamanda mekânda bulunan mobil dublaj stüdyosunda seslendirme yapabilecekler.

Atölyedeki diğer çalışmaların öncesinde ya da sonrasında katılabilecekleri bu etkinlikte çocuklar, profesyonel ses kayıt stüdyolarının donanımlarına sahip bir mobil stüdyoyu kullanarak popüler animasyon serisi Kral Şakir’den bir bölüm seçecekler ve dizinin karakterlerini seslendirme imkânı bulacaklar. Çalışma sonunda katılımcılara, seslendirdikleri Kral Şakir bölümünün kayıtlı olduğu flaş bellekler hediye edilecek.

Kayıt için bu linki kullanabilirsiniz
 


Benzer Haberler & Reklamlar