Rüyada gördüğü defineyi bulmak için mutfağa kazdığı 40 metrelik çukurda öldü!

Rüyada gördüğü defineyi bulmak için mutfağa kazdığı 40 metrelik çukurda öldü!

İlginç definecilik olayı Brezilya'da yaşandı. 71 yaşındaki Joao Pimenta da Silva isimli emekli adam rüyasına giren bir ruhun kendisine gösterdiği hazineyi bulmak için evinin mutfağının zeminini kazdı. Rüyada gördüğü altınların hayali ile işçi de çalıştıran adam 1 yıl boyunca yaklaşık 40 metre (130 feet) derinlikte bir çukur kazdı. Talihsiz defineci geçtiğimiz günlerde dengesini kaybederek açtığı çukura düşerek öldü.

Brezilya'nın Brzilya'nın Minas Gerais eyaletinin Ipatinga semtinde yaşayan 71 yaşındaki Joao Pimenta da Silva, rüyasında evinin mutfağının zemininde altın gömülü olduğunu gördü. Kendisine rüyasına giren bir ruh tarafından gösterilen hazineyi bulmak isteyen adam mutfak zemininde kazılara başladı. Br süre sonra işçi çalıştırmaya bile başladı. Tam 1 yıl boyunca mevsimlik işçilerle birlikte evinin zeminini kazan adam mutfakta yaklaşık 40 metrelik (130 feet) bir çukur açtı. Çevresi 80 cm ve derinliği 130 metre olan bir çukur elde eden Silva'nın hazine tutkusu sonu oldu.

Altın arayıcısının ölümüne yol açan trajedi 5 Ocak'ta meydana geldi. Çukurun kenarında sallanır sandalyede otururken dengesini kaybeden adam mutfak zemininde bulunan yaklaşık 12 katlı apartmanın yüksekliğine eş değer çukura düşerek öldü. Ölümün tek görgü tanığı birlikte çalıştığı arkadaşı Antonio Wilson Costa, onu kurtaramadığı için üzgün olduğunu söyledi.

Cenazesi acil servis tarafından kaldırıldı. Adli TIP raporuna göre, maktül başından yaralanmış, bacakları kırılmış ve vücdunda ğek çok kemik hasar görmüştü.
 

RÜYASINDA GÖRDÜĞÜ RUHA İNANIP VARINI YOĞUNU HARCADI

71 yaşındaki adamın hazine avı konusunda tutkulu olduğunu vurgulayan komşu Arnaldo da Silva, "Joao çukuru kazmak için bir yıldan fazla zaman harcadı ve kazı işi için çok sayıda kişiyi işe aldı. Delik hala sığken günde 70 Brezilya Reali (11,30 Sterlin) ödeyerek işe başladı, ancak derine indikçe maliyetler de arttı. Sonunda deliğe giren ve toprağın çıkarılmasına yardım eden herkese yaklaşık 80 sterlin (yaklaşık 3 bin 50 TL) ödedi" dedi.

KAZDIĞI DEFİNE ÇUKURUNDA CAN VERDİ

Yerel raporlara göre kurbanın, su ve çamuru temizlemek için yaptığı çalışmanın ardından çukurun tepesine yakın bir yerde bulunan ahşap platformdan kayarak düşerek öldüğüne inanılıyor. Joao'nun başından yaralandığı ve vücudunda bulunan pek çok kırık nedeniyle hayatını kaybettiği ifade edildi.


Benzer Haberler & Reklamlar