Robb Report dergisinin dünyanın  en lüks 50 oteli listesinde bir Türk oteli de yer aldı

Robb Report dergisinin dünyanın en lüks 50 oteli listesinde bir Türk oteli de yer aldı

Amerikan lüks stil dergisi Robb Report'un dünya çapında en lüks 50 otelin listesinde yer alan Museum Hotel, Türkiye’den seçkiye giren tek otel oldu.

Lüks stil dergisi Robb Report'un dünyadaki en lüks yaşam yerleri ve ürünlerinine yer verdiği 'The Best of the Best’ (En İyinin En İyisi)’ seçkisinin  “Dünyanın En İyi 50 Lüks Oteli” listesinde Türkiye’den Museum Hotel de yer aldı.

‘Dünyanın En İyi 50 Lüks Oteli’ arasında yer alan, Kapadokya’da Uçhisar Kalesi’nin yamaçlarında bulunan  Museum Hotel, 1998 yılında restore ettirilerek 2002 yılında yaşayan müze konsepti ile hizmet vermeye başladı.Mağara ve yıkıntı evlerin aslına sadık kalınarak, restore edilmesi sonucu meydana gelen Museum Hotel, oda ve süitlerinde, restoran, lobi ve dış mekanlarında Nevşehir Müzesine kayıtlı Hitit, Roma, Selçuklu ve Osmanlı dönemlerine ait antikaları sergiliyor.

‘Yaşayan Müze’ konseptiyle, UNESCO Dünya Mirası Listesi’nde yer alan Kapadokya’da konumlanan Museum Hotel, Göreme, Aşk ve Güvercinlik Vadileri ile Avanos ve Erciyes Dağı’nın muazzam manzarasını gözler önüne seriyor. Otel, tamamı birbirinden farklı ve paha biçilmez antikalarla dekore edilmiş 34 kaya ve geleneksel taş odası, havuzlu süitleri ile dünyanın dört bir yanından yabancı ve yerli turistleri ağırlıyor.

Aynı zamanda Türkiye’nin tek “Relais & Chateaux” ünvanlı oteli olan, Museum Hotel'in Genel Müdürü Tolga Tosun, bu büyük başarıyla ilgili olarak "Museum Hotel olarak, konuklarımıza en üst düzeyde lüks ve hizmet sunma misyonumuzu daima ön planda tutuyoruz. Robb Report gibi dünya çapında lüks yaşam tarzı alanında söz sahibi prestijli bir yayın tarafından, en seçici gezginlerinin oyları ile dünyanın en iyi 50 oteli arasında yer almak bu çabalarımızın karşılığı. Ülkemiz adına da bu başarıyı elde etmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Böylesine saygın bir listede yer almak, ekibimizin özverili çalışmalarının ve tutkulu çabalarının bir ödülüdür. Bu başarı, gelecekte de aynı titizlik ve kalite ile misafirlerimizi ağırlamaya devam edeceğimizin bir göstergesidir” dedi.


Benzer Haberler & Reklamlar