İznik Gölü Sualtı Bazilikası kazısına gönüllü arkeoloji öğrencileri aranıyor

İznik Gölü Sualtı Bazilikası kazısına gönüllü arkeoloji öğrencileri aranıyor

Kültür ve Turizm Bakanlığının izniyle, İznik Müze Müdürlüğü başkanlığında, Bursa Uludağ Üniversitesi adına Prof. Dr. Mustafa Şahin’in bilimsel danışmanlığında, Bursa Büyükşehir Belediyesinin desteği ile yürütülen İznik Gölü Sualtı Bazilika Arkeoloji Kazısı'nın 2019 sezonunda çalışmak isteyen gönüllü arkeoloji öğrencileri aranıyor.

Türkiye ile Avrupa Birliği ülkeleri arasındaki işbirliği ve iletişime katkıda bulunmayı amaçlayan internet platformu AB-ilan.com'da yapılan duyuruya göre; İznik Gölü Sualtı Bazilikası kazılarında çalışacak gönüllü arkeoloji öğrencileri aranıyor.

Kültür ve Turizm Bakanlığının izniyle, İznik Müze Müdürlüğü başkanlığında, Bursa Uludağ Üniversitesi adına Prof. Dr. Mustafa Şahin’in bilimsel danışmanlığında, Bursa Büyükşehir Belediyesinin desteği ile yürütülen İznik Gölü Sualtı Bazilika Arkeoloji Kazısı'nın 2019 sezonunda  gönüllü yer almak isteyen, üniversitelerin Arkeoloji bölümü lisans ve lisansüstü öğrencileri aranıyor.

24 Haziran 2019 – 29 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek kazılarda gönüllü olmak isteyen öğrenciler, 15 Temmuz 2019 tarihine kadar başvuruda bulunabilecek.

Dalış brövesi olmayan gönüllü öğrencilere, bröve masrafları kendileri tarafından karşılanmak şartı ile 1 yıldız dalıcı eğitimi ve brövesi verileceği de belirtildi.

Konu hakkında ayrıntılı bilgi +90 (538) 869 75 85 numaralı telefondan edililebilir.


Benzer Haberler & Reklamlar