İstanbul Arkeoloji Müzeleri Müdürü Zeynep Kızıltan emekli oldu

İstanbul Arkeoloji Müzeleri Müdürü Zeynep Kızıltan emekli oldu

Müze Müdürü Zeynep Kızıltan, yaptığı veda konuşması ile arkadaşlarını duygulandırırken, kendisine mesleki hayatı boyunca yardım eden herkese teşekkür etti.

6 Mart 2018 tarihi itibariyle Kültür ve Turizm Bakanlığı bünyesindeki 40. hizmet yılını tamamlayan İstanbul Arkeoloji Müzeleri Müdürü Zeynep Kızıltan, kurum bünyesinde yapılan törenle mesai arkadaşlarına veda etti.

9 yıldır  İstanbul Arkeoloji Müzeleri Müdürlüğü görevini sürdüren Arkeolog Zeynep Sezin Kızıltan, müze bünyesinde değişik görevlerde 32 yıl hizmet vermişti.

İstanbul Arkeoloji Müzesi'ndeki makam odasında tek tek arkadaşları ile vedalaşan Zeynep Kızıltan, müze kütüphanesinde düzenlenen törenle onurlandırıldı.

Zeynep Kızıltan, toplantıda yaptığı konuşma ile arkadaşlarını duygulandırırken, kendisine mesleki hayatı boyunca yardım eden herkese teşekkür etti.

İstanbul Kültür ve Turizm Müdürlüğünce düzenlenen teşekkür toplantısında hizmetlerinde dolayı plaketle tebrik edilen Kızıltan'a çeşitli hediyeler de sunuldu. 

Zeynep Kızıltan'a hizmetlerinden ötürü teşekkür plaketi sunan İstanbul Kültür ve Turizm Müdürü Dr. Coşkun Yılmaz, kendisine hayatının devamında başarılar diledi.

Mesai arkadaşları da  Zeynep Kızıltan'a sağlıklı, mutlu ve başarılı emeklilik dönemi dilediler .

arkeolojkhaber.com

İlgili Haberler


Benzer Haberler & Reklamlar