Heritage 2018 fuarı 12-14 Nisan 2018'de kapılarını açacak

Heritage 2018 fuarı 12-14 Nisan 2018'de kapılarını açacak

Ülkemizin tarih ve sanat varlığının korunması, saklanması yanında yeni teknolojilerin ve hizmetlerin bir arada sunulması açısında da önem arz eden Heritage Restorasyon, Arkeoloji ve Müzecilik Teknolojileri Fuarı ve Konferanslarının üçüncüsü 12-14 Nisan 2018 tarihlerinde "Geçmişe Gelecek Sağlamak" mottosu ile Hilton Bosphorus İstanbul Convention & Exhibition Center‘da düzenlenecek.


HERITAGE İSTANBUL Restorasyon, Arkeoloji ve Müzecilik Teknolojileri Fuar & Konferansları ülkemizin önemli uluslararası fuarcılık ve kongre organizatörlerinden biri olan TG EXPO Uluslararası Fuarcılık AŞ tarafından düzenlenmektedir. 

TG EXPO Uluslararası Fuarcılık AŞ; “Geçmişe gelecek sağlamak” mottosuyla organize edilen ve sektöre yönelik önemli bir platform olan HERITAGE İSTANBUL fuarı, ülkemizde alanlarında uzman kuruluşların katılımıyla kültür mirası üzerine dünyada gelişen trendler ve teknolojileri tanıtmak, konferansları ise, sektörün önemli gelişmeleri ve oluşumlarını tartışmak için tekrar sizlerle birlikte yola çıkıyor" açıklamasında bulunarak, fuarın hedefiyle ilgili olarak şu ifadeleri kullandı: "HERITAGE İSTANBUL 2018 , Fuar ve Konferans oluşumları çeşitli workshoplarla deneyim arttıracak , sektörel kalkınmanın amaçlandığı bu ortamda firmaları devlet kurumlarıyla ve yerel yönetimlerle bir araya getirmeyi amaçladığımız online randevu sistemiyle hayata geçecek B2B – Heritage Business Platform, yurt içi ve dışından gelen konuklarımızla bire bir görüşme olanakları yaratılacak buluşma alanları ile HERITAGE İSTANBUL, yine bu yıl sektöre yeni yollar açmak ve yeni alanlar yaratmak adına sizlerle birlikte olacak.

Danışma kurulunda Arkeolog Prof. Dr. Mehmet Özdoğan, ICOM Başkanı Suay Aksoy ve Arkeoloji ve Sanat Yayınları başkanı Nezih Başgelen’in de bulunduğu etkinliğimiz, kültür mirası alanında dünyanın sayılı eventlerinden biri olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir.

www.arkeolojikhaber.com


Benzer Haberler & Reklamlar