Antalyalı ünlü turizmci Kazım Gül vefat etti

Antalyalı ünlü turizmci Kazım Gül vefat etti

ATAV Başkanı Yeliz Gül Ege ile KETOB Başkan Yardımcısı Tayyar Gül'ün babası, YÖRSİAD Başkanı Aykut Ege'nin kayınpederi, Kemerspor eski Başkanlarından, Gül.Turizm. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Gül vefat etti. Ünlü turizmcinin naaşı ikindi namazına müteakip kılınan cenazesi namazı sonra defnedildi.

Uzun süredir yakalandığı amansız hastalıkla mücadele eden Antalyalı turizmci Kazım Gül dün gece hayatını kaybetti.

ATAV (Antalya Tanıtım Vakfı) Başkanı Yeliz Gül Ege ve KETOB (Kemer Turistik Otelciler Birliği) Başkan Yardımcısı Tayyar Gül'ün babası, YÖRSİAD (Yörük Sanayici ve İş Adamları Derneği) Başkanı Aykut Ege'nin kayınpederi olan  Antalya'nın Kemer ilçesinin saygın isimlerinden, Kemerspor eski Başkanı, Gül Turizm. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Gül'ün cenaze namazı bugün ikindi Kemer Gül Camiinde ikindi namazını müteakiben kılındı.

 Kızı ATAV başkanı Yeliz Gül Ege, oğlu Tayyar Gül ve yeğeni Kemer Belediye Başkan Mustafa Gül ile merhumun akrabalarının yanı sıra, başta Antalya Valisi Münir Karaloğlu olmak üzere Antalya bürokrasisinden, ekonomi, turizm, kültür, sanat ve siyaset camiasından pek çok kişi cenaze törenine iştirak etti.

Kazım Gül'ün cenazesi veda merasiminin ardından Kemer Mezarlığı'nda toprağa verildi.


Benzer Haberler & Reklamlar