Anadolu'daki Roma Başkenti Nikomedia'nın dünü ve bugünü konferansla anlatılacak

Anadolu'daki Roma Başkenti Nikomedia'nın dünü ve bugünü konferansla anlatılacak

Kocaeli Kongre Merkezi'nde 25 Kasım Cumartesi günü gerçekleştirilecek “Nikomedia: Roma İmparatorluk Başkentinden Türk Endüstri Başkentine” konulu konferansında Editör Arkeolog Nezih Başgelen'ın moderatörlüğünde arkeoloji ve tarih çalışmaları ile tanınan Prof. Dr. Tuna Şare Ağtürk, Prof. Dr. İbrahim Şirin, Prof. Dr. Nevnihal Erdoğan konuşmacı olarak yer alacak.

İzmit Belediye  Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet'in himayesinde  İzmit Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü organizasyonu ile Kocaeli Yüksek Öğrenim Derneği (KYÖD) ve Gülümse İzmit spondorluğunda25 Kasım Cumartesi günü Kocaeli Kongre Merkezi’nde , “Nikomedia: Roma İmparatorluk Başkentinden Türk Endüstri Başkentine” konulu konferans gerçekleştirilecek. 

Arkeolog Nezih Başgelen'in moderatörlüğünü üstlendiği konferasın konuşmacıları arkeoloji ve tarih alanında başarılı çalışmaları ile tanınan Prof. Dr. Tuna Şare Ağtürk, Prof. Dr. İbrahim Şirin, Prof. Dr. Nevnihal Erdoğan olacak..

Program 25 Kasım Cumartesi günü saat 15.00’da kokteyl ile başlayacak. Ardından saat 16.00’da konferans gerçekleştirilecek. 

Etkinlik çerçevesinde  İzmit Belediyesi Sahne İzmit Halk Dansları Topluluğu Nikomedia Dans Gösterisini sergileyecek.

İlgili Haberler


Benzer Haberler & Reklamlar