Uluslararası Türk Kültürü ve Tarihi Sempozyumu 19 Nisan'da

Uluslararası Türk Kültürü ve Tarihi Sempozyumu 19 Nisan'da

Yeditepe Üniversitesi Tarih Bölümü tarafından gerçekleştirilecek Uluslararası Türk Kültürü ve Tarihi Sempozyumu 19-21 Nisan 2018 tarihleri arasında İstanbul'da gerçekleştirilecek.

Yeditepe Üniversitesi Tarih Bölümü; özellikle Türk tarih yazımında yapılan yanlışlıkları azaltmaya, Türk tarihi ve kültürüne yönelik akademisyenleri ve araştırmacılarımızı bir araya getirmek amacıyla uluslararası katılıma açık sempozyum düzenleyeceğini açıkladı. 

19-21 Nisan 2018 tarihleri arasında İstanbul’da Yeditepe Üniversitesi 26 Ağustos Yerleşkesi’nde düzenlenmesi plananan I. Uluslararası Türk Kültürü ve Tarihi Sempozyumu”nda sunulan bildiri özetlerinin e-kitap formatında ISBN’li ve editörlü olarak basılacağı açıklandı ve "Hakemlerden olumlu rapor alan makaleler, Yeditepe Üniversitesi Tarih Bölümü Araştırma dergisinde ücretsiz olarak yayımlanacaktır. Yayımlanan tüm makalelere ücretsiz olarak DOI numarası atanacaktır. Sempozyuma Türk tarihi ve kültürü alanında çalışan bütün bilim insanları, akademisyenler, araştırmacılar, uzmanlar, öğrenciler, öğretmenler ve ilgililer davetlidir. Bildiriler İngilizce, veya Türkçe sunulabilir." ifadesi kullanıldı.

Konu hakkında ayrıntılı bilgi Yeditepe Üniversitesi sitesimden edinilebilir: http://fenedebiyat.yeditepe.edu.tr/tr/duyuru/i-uluslararasi-turk-kulturu-ve-tarihi-sempozyumu-hk


Benzer Haberler & Reklamlar