Türk damat müzede düğün için 20 milyon TL’lik sigorta poliçesi imzaladı

Türk damat müzede düğün için 20 milyon TL’lik sigorta poliçesi imzaladı

Viyana'nın Belvedere Müzesi’nde Türk sosyetesini buluşturan düğünden önce Türk damat, yetkililerle 20 milyon TL’lik sigorta sözleşmesi imzaladı. Yaklaşık 200 bin euro harcadığı ifade edilen düğünde, müzedeki herhangi bir tarihi eser zarar görseydi müzeye 3 milyon euro ödenecekti.

Avusturya'nın Viyana kentindeki Savoy Prensi Eugene'in sarayı iken müzeye çevrilen Belvedere müzesi (Belvedere sarayları) geçtiğimiz gün Türk sosyetesinin buluştuğu bir düğüne sahne oldu. 

Genç işadamı Sinan Ekincioğlu ile Gizem Göryakın'ın Viyana'daki tarihi Belvedere Müzesi'nde gerçekleşen görkemli düğünlerine İstanbul'dan çok sayıda sosyetik isim katıldı.

Takvim Gazetesinin haberine göre; Avusturya'nın en önemli sanat koleksiyonlarının sergilendiği müzede Göryakın ile bir ömür mutluluğa 'evet' diyen Sinan Ekincioğlu, düğünü için servet harcadı. Avusturyalı ressam Gustav Klimt'e ait dünyanın en büyük koleksiyonunu barındıran müzede düğün yapan ikili, bunun için de yetkililerle sözleşme imzaladı. Ekincioğlu, müzedeki tarihi eserlere zarar verilmemesi için tam 3 milyon euro'luk yani yaklaşık 20 milyon 200 bin liralık bir ön sözleşmeye imza attı...

Herhangi bir eser zarar görse müzeye 3 milyon euro ödeyecekti

Barok tarzın en güzel örneklerinden olan ve 1668-1745 yılları arasında yapılan müzedeki tarihi eserlere zarar verilmemesi için yetkililer, Türk damada bir sözleşme imzalattı. Sinan Ekincioğlu, düğün sırasında herhangi bir eser zarar görse müzeye 3 milyon euro ödeyecekti.

Sinan Ekincioğlu ve Gizem Göryakın'ın sosyeteyi Viyana'ya taşıyan düğünü için yaklaşık 200 bin euro harcadığı konuşuluyor.

Arzu-Ömer Sabancı çifti ile oğulları Hacı ve Hakan Sabancı'nın da katıldığı düğün, şaşaasıyla sosyal medyaya damga vurdu.

Hacı Sabancı, düğüne evlilik yolunda ilerlediği sevgilisi Nazlı Kayı ile katıldı.

Takvim


Benzer Haberler & Reklamlar