reklamcılık sektörü konut reklamcılığı için gözünü otellere dikti

reklamcılık sektörü konut reklamcılığı için gözünü otellere dikti

Yakında otellerdeki ekranların yanı sıra oda Kartı, kişisel bakım ürünleri, oda terliği başta olmak üzere birçok üründe reklamlarla karşılabilirsiniz. Outdoor reklamlarını yaşam alanlarına taşımak isteyen reklamcıların gözde mekanlarından biri de oteller. Otel Reklamcılığı ile markaların yabancı ziyaretçilere daha kolay ulaşması hedefleniyor.

Geleneksel reklamcılık türü outdoor reklamlarını  yaşam alanlarına taşıyarak gün içinde daha fazla insana ulaşmayı hedefleyen reklamcılar, otellerin  konut reklamcılığı,konusunda oldukça avantajlı olduğunu düşünüyor.

Oteller; yabancı turist, yüksek konaklama kapasitesi, prestijli misafir gibi birçok avantajıyla markalar ve reklam verenler için bir değer haline geldi. "Oda Kartı, kişisel bakım ürünleri, oda terliği ve televizyon reklamları başta olmak üzere otellerin birçok ürün ve alanında markaya ait verilen reklamlar ile hedef kitleye birçok kez ulaşılabilir ve marka akılda kalıcılığını artırabilir. Yabancı müşterilere en rahat ulaşılacak noktalar otellerdir." diyen reklamcılara göre özellikle İstanbul’un nezih semtlerinde bulunan, turistlerin yoğunlukla tercih ettiği oteller, bu konuda reklam sektörü ve markaların en çok tercih ettiği bölgeler.

Konut Reklamları adlı internet sitesinin açıklamasına göre; 

"Hedeflenen yabancı müşteriye kolayca ulaşılabilir ve markayı fark etmesi sağlanabilir. Dikkat çekici ve kaliteli hazırlanan, markanın ürün ve hizmetlerinin anlatıldığı reklamlar ile müşteri üzerinde olumlu bir etki bırakılabilir. Aynı zamanda prestijli otel demek, prestijli müşteri demektir. Bu sebeple prestijli, nezih otellerde yer verilen reklamlar hiç şüphesiz aynı prestijde müşteriyi markaya taşır. Bu da markanın istendik büyümesinin yanı sıra imajını güçlendirmesine yardımcı olur. Otellerin bu avantajlarının yanında bir de ekonomikliği yer alıyor. Düşük maliyetlere yüksek kazanç sağlayan otel reklamları, müşterinin gözünde markanın reklamlar için büyük bir bütçe ayırdığı izlenimi bırakıyor.

Konut Reklamları, otelleri reklamcılık sektöründe avantaja çevirmeye çalışan markaların başında geliyor. Markaların hedef kitle ve rakip analizini yaparak onlara en uygun lokasyonda yer alan otelleri markalar için bir pazar alanına çeviriyor ve markaların potansiyel müşterilerine kolayca ulaşmasını sağlıyor."


Benzer Haberler & Reklamlar