Para ödüllü 2023 Geleneksel Sanatlar Tasarım Yarışmasına başvurular başladı

Para ödüllü 2023 Geleneksel Sanatlar Tasarım Yarışmasına başvurular başladı

Zeytinburnu Kültür Sanat’ın Geleneksel Sanatlar Tasarım Yarışması Geleceğin Ustaları bu yıl 10’uncu kez düzenleniyor. ve Hüsn-i Hat, Minyatür, Tezhip ve Çini eserlerin yarıştığı para ödüllü yarışması için başvurular başladı.

 2023 Geleneksel Sanatlar Tasarım Yarışması Geleceğin Ustaları”için son başvuru tarihi 28 Ekim 2023 olarak belirlendi. Eser sahipleri yarışmaya girecek olan çalışmalarını Zeytinburnu Kültür Sanat Merkezi’ndeki ilgili birime elden teslim edilebiliyor.

Geleneksel sanatlarımızın gelişimine katkı sağlamak için Hüsn-i Hat, Minyatür, Tezhip ve Çini olmak üzere 4 farklı branşta düzenlenen Geleneksel Sa¬natlar Tasarım Yarışması, yine 4 farklı branştan oluşan seçici kurul tarafından değerlendirilecek. Yarışmaya bu alanda amatör veya profesyonel olarak faaliyet gösteren tüm sanatçılar ile sanat öğrencileri sadece seçeceği bir adet eserle katılabiliyor. Aynı zamanda başvuru için herhangi bir yaş ve eğitim seviyesi sınırla¬ması bulunmuyor. Yarışmanın şartnamesi ile ilgili detaylı bilgilere www.geleceginustalari.ist adresinden ulaşabilmek mümkün.

BİRİNCİLER 60 BİN ÜÇÜNCÜLER 35 BİN TL PARA ÖDÜLÜ KAZANACAK,

25 Kasım 2023 Cumartesi günü Zeytinburnu Kültür Sanat Merkezi’nde düzenlenecek bir törenle dereceye girenlerin duyurulacağı yarışmanın her kategori birincisine 60 bin TL, ikincisine 40 bin TL, üçüncüsüne ise 35 bin TL para ödülü dağıtılırken, bir esere de 60 bin TL 10. Yıl’a Özel para ödülü verilecek. Aynı zamanda jüri tarafından seçilecek bazı eserler de toplam 40 bin TL’lik teşvik ödülü kazanacak.

Ayrıntılı Bilgi İçin:

Zeytinburnu Belediyesi ; Beştelsiz Mahallesi. Belediye Caddesi. No:5 Zeytinburnu / İstanbul

Tel: 0212 413 11 11

Faks: 0212 413 13 13


Benzer Haberler & Reklamlar