Muğla'da sanat tarihçileri, arkeologlar, restoratörler ve vasıfsız işçiler alınacak

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Muğla'da Beçin, Stratonikeia ve Lagina arkeoloji kazıları için 3 farklı alanda işçi alım ilanı yayımlandı!

Kültür ve Turizm Bakanlığı personel memur alım ilanı detayları ortaya çıktı. Son başvuru tarihine dikkat! Birçok farklı branşta onlarca kamu personeli istihdam edilecek.

Bakanlık yayınlamış olduğu duyuruda, personel alımlarında aranan genel ve özel şartlara yer verdi. Kültür Bakanlığı, personel alımlarının yalnızca Muğla içerisinde gerçekleşeceğini açıkladı. Muğla Beçin Kazı Başkanlığı’nın yayınlamış olduğu alım duyurusuna göre; 4 sanat tarihçisi, 1 arkeolog, 1 restoratör ve 8 vasıfsız işçi alımı yapılacak. İş başvurularının 30 Nisan 2019 günü sona ereceği belirtiliyor.

Muğla Stratonikeia ve Lagina Alım Duyurusu Muğla Stratonikeia ve Lagina Kazı Başkanlığı da personel alım duyurusu yayınladı. 1 ressamın alınacağı belirtiliyor ve başvuruların 15 Nisan 2019 günü sona ereceği aktarılıyor. Aynı iki kurumun yayınlamış olduğu diğer personel alım duyurusuna göre 2 arkeolog ile birlikte 2 restorasyon teknikeri olmak suretiyle 15 vasıfsız işçinin alımı gerçekleşecek.

Başvurular için son tarihi 15 Nisan 2019 olarak duyuruldu.

Haberport


Benzer Haberler & Reklamlar