Milliyet Arkeoloji Dergisi'nin Ağustos sayısı yayınlandı

Milliyet Arkeoloji Dergisi'nin Ağustos sayısı yayınlandı

Aylık yayınlanan Milliyet Arkeoloji Dergisi’nin beşinci sayısına Milliyet Gazetesi okurları 22 Ağustos Pazar günü gazete ile birlikte ücretsiz olarak ulaşabilecek.

Milliyet Arkeoloji Dergisi, 22 Ağustos Pazar günkü beşinci sayısında; Pers dilinde ''Güzel atlar ülkesi'' anlamına gelen ve dünyadaki başka bir dünya olarak nitelendirilen Kapadokya incelenirken, Orta Anadolu’nun en eski köyü Aşıklı Höyük de okuyucuları tarihte kısa bir yolculuğa çıkarıyor. Son günlerde tüm Türkiye’nin gündeminde olan Olimpiyatların geçmişini merak edenler, Antik Çağ’dan beri devam eden olimpiyatları keşfetme fırsatı bulurken, Perge ve Side antik kentlerinin gün ışığına çıkarılmasına emek veren Türkiye’nin ilk arkeoloğuyla tanışman isteyenler ise küçük dev kadın Jale İnan ile tanışma fırsatı buluyor.

Milliyet Arkeoloji Dergisi yeni sayısında, Mitoloji meraklıları ise göğe yükselip ateşin kaynağını çalıp yeryüzüne indiren kahramanın hikayesini ve Zeugma'yı okurlarına aktarıyor.

Milliyet Arkeoloji, güncel arkeoloji haberlerinden Türkiye’nin dört bir yanındaki müzelerdeki gelişmelere, profesyonel rehberlerin anlatımıyla en özel tur rotalarından arkeolojiyle ilgili film ve kitaplara kadar yine birçok farklı konuya ve ödüllü çocuk sayfalarına yer veriyor.

22 Ağustos Pazar günü Milliyet Gazetesi ile birlikte bayilerden ücretsiz ulaşılabilecek Milliyet Arkeoloji Dergisi’ne, dijital platformlarda Dergilik uygulamalarından da erişilebilecek. 


Benzer Haberler & Reklamlar