Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdür Yardımcısı Yahya Coşkun görevinden ayrıldı

Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdür Yardımcısı Yahya Coşkun görevinden ayrıldı

Kültür Bakanlığı'ndan bir yıldız kaydı... Hem kurum içi hem kurum dışında arkeoloji, müzecilik ve basın alanında görev yapan isimlerce çalışmaları takdirle izlenen ve başarılı iletişimi ile herkesin gönlünü kazanmayı başaran Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdür Yardımcısı Yahya Coşkun görevinden ayrıldığını açıkladı. Yahya Coşkun'un yeni görevi TBMM Basın Yayın Halkla İlişkiler Başkanlığı.

Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdür Yardımcısı M. Yahya Coşkun, sosyal medya hesabından paylaştığı, "Her başlangıcın bir bitişi var. Üç buçuk yıldır sürdürdüğüm ve hakkını verebilmek için gayretle çalıştığım Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdür Yardımcılığı görevim sona ermiştir" mesajı ile görevinden ayrıldığını açıkladı.

Coşkun, Gökhaz Yazgı, Nadir Alpaslan, Batuhan Mumcu ve Serdar Çam'ı etiketliği şu paylaşımı ile de Başta Kültür ve Turizm Bakanı M. Nuri Ersoy'a olmak üzere tüm çalışma arkadaşlarına teşkkrğ etti.

"Başta Bakanımız @MehmetNuriErsoyve Bakan Yardımcılarımıza, mesai arkadaşlarıma, müze müdürlerimiz ve çalışanlarına, kazı başkanlarımız ile ekip üyelerine, nihayet bu mecradaki kültür gönüllülerine yürekten teşekkürler"

M. Yahya Coşkun'un yeni görevi TBMM Basın Yayın Halkla İlişkiler Başkanlığı

Coşkun yeni görevini şu paylaşımı ile açıkladı: "Memuriyetime Gazi Meclisimizde TBMM Basın Yayın Halkla İlişkiler Başkanı olarak devam edeceğim"

arkeolojikhaber

     

 

 

 


Benzer Haberler & Reklamlar