Irmak Arıcı’nın Çanakkale Kara Savaşları'nın 109. Yıldönümüne özel Bizim Çanakkale şarkısı

Irmak Arıcı’nın Çanakkale Kara Savaşları'nın 109. Yıldönümüne özel Bizim Çanakkale şarkısı

Söz ve müziği Asena İrmikçi'ye ait Bizim Çanakkale şarkısı Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı tarafından yürütülen “24 Nisan Çanakkale Kara Savaşları”nın 109. Yıl dönümü anma programı için bestelendi ve Irmak Arıcı tarafından seslendirildi.

Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı tarafından yürütülen “24 Nisan Çanakkale Kara Savaşları”nın 109. Yıl dönümü anma programı için bestelenen şarkı da medya mecralarında yayınlandı.

Genç sanatçı Irmak Arıcı’nın seslendirdiği “Bizim Çanakkale”; Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı’nın düzenlediği “24 Nisan Çanakkale Kara Savaşları”nın 109. Yıldönümü törenleri için bestelendii. 

Genç şarkıcı Irmak Arıcı’nın, kendisine zaman zaman eşlik eden koro eşliğinde seslendirdiği “Bizim Çanakkale” şarkısının söz ve müziği Asena İrmikçi tarafından yazıldı. Müzik yönetmenliğini Salih Özsan’ın yaptığı şarkının klibi İdil Dizdar ve Sait Dağdeviren tarafından çekildi. Klibpte sanatçı Irmak Arıcı'nın kostümleri Türk bayrağının kırmızı ve beyaz renklerinden oluşuyor..

Dev Türk bayrağı görüntüsüyle başlayan klipte, Çanakkale Savaşı şehitlerinin fotoğrafları ve isimlerinin yazılı olduğu anıt, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün fotoğrafı ve Çanakkale şehitlerine yönelik bir anma mesajı yer alıyor.


Benzer Haberler & Reklamlar