Indiana Jones 5 için hayranları 2021'i beklemek zorunda

Indiana Jones 5 için hayranları 2021'i beklemek zorunda

Arkeoloji konulu sinema filmlerinin en popüler serisi Indiana Jones'un yeni filminin çekimlerinin 2019’un Nisan ayında başlayacağı ve gösterim tarihi 2020 yılı olarak açıklanmıştı ama Indiana Jones 5’ın vizyon tarihi 2021’e ertelendi.

Indiana Jones serisinin son filmi Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull, 2008’de seyircisiyle buluşmuş ancak pek de olumlu eleştiriler almamıştı. Serinin merakla beklenen devam filmi Indiana Jones 5, 13 yıl sonra sinemalara geri dönüyor. Filmin vizyon tarihi daha önce 19 Temmuz 2019 olarak belirlenip daha sonra 10 Temmuz 2020 olarak güncellenmişti. Gelen son haberlere göre ise filmin çekimleri ertelendi, dolayısıyla vizyon tarihi de ileri bir tarihe bırakıldı.

Harrison Ford‘u bir kez daha Indiana Jones olarak izleyeceğimiz filmin, daha önce David Koepp tarafından kaleme alınan senaryosunda Jonathan Kasdan‘ın önemli değişiklikler yapacağını biliniyordu. Nitekim çekimlerin, senaryoda uzlaşılmaması nedeniyle ertelendiği konuşuluyor.

Yönetmen Steven Spielberg’in Bir Sonraki Projesi de Merak Konusu

Yönetmen Steven Spielberg‘in bu gelişmeler öncesinde, Indiana Jones 5’ı ve ilk müzikali olacak West Side Story ya da doğru oyuncu bulamaması nedeniyle bir süredir ertelediği The Kidnapping of Edgardo Mortara filmlerini 2019 yılı içerisinde arka arkaya çekeceği düşünülüyordu. Indiana Jones 5’ın ertelenmesiyle birlikte oluşan aralıkta yönetmenin hangi projeyi öne alacağı merak konusu.

Ayrıca Walt Disney Pictures, Emily Blunt ve Dwayne Johnson‘ın buluştuğu Jungle Cruise filminin vizyon tarihini 11 Ekim 2019, Angelina Jolie’nin Maleficent II filminin vizyon tarihini ise 29 Mayıs 2020 olarak duyurdu.

Cemre İliksiz - www.filmloverss.com

İlgili Haberler


Benzer Haberler & Reklamlar