Heritage İstanbul 2018, İstanbul Arkeoloji Müzesi’nde tanıtılacak

Heritage İstanbul 2018, İstanbul Arkeoloji Müzesi’nde tanıtılacak

TG Expo Yönetim Kurulu Başkanı Gönül Akyıldız, Genel Müdür Yardımcısı Nergis Büyükkınacı, Heritage İstanbul Proje Yaratıcısı ve Yöneticisi Osman Murat Akan, ICOM Uluslar arası Müzeler Konseyi Başkanı Suay Aksoy, Arkeolog Prof. Dr. Mehmet Özdoğan, Nezih Başgelen ve Ferhan İstanbullu; Heritage İstanbul'u anlatacak.

Bu yıl üçüncü kez düzenlenecek 3. Heritage İstanbul 2018 fuarı T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı, T.C. Başbakanlık Vakıflar Genel Müdürlüğü’nün desteği ile gerçekleşecek.

Fuar da bu sene nelerin yer alacağı tüm ayrıntıları ile İstanbul Arkeoloji Müzesi’nde 3 Nisan Salı günü saat 10'00'da gerçekleşecek kahvaltılı basın toplantısında açıklanacak

Arkeoloji, restorasyon ve müzecilik alanındaki yeni teknolojiler, somut Olmayan Kültürel Miras, film restorasyonu ve konservasyonu, sergileme ve de teşhirde yeni sistemler, tarihi eserlerin güvenliği, korunması, saklanmasında yeni uygulamaların yer alacağı Heritage İstanbul 2018 fuarı tanıtım toplantısına şu isimler katılacak:

Gönül Akyıldız TG Expo Yönetim Kurulu Başkanı Nergis Büyükkınacı TG Expo Genel Müdür Yardımcısı Osman Murat Akan Heritage İstanbul Proje Yaratıcısı ve Yöneticisi, Suay Aksoy ICOM Uluslar arası Müzeler Konseyi Başkanı, Arkeolog Prof. Dr. Mehmet Özdoğan, Nezih Başgelen, Arkeoloji ve Sanat Yayınları Kurucusu ve Kültür Tarihçisi Ferhan İstanbullu Heritage İstanbul 2018 Konferansları Moderatörü

arkeolojikhaber.com

İlgili Haberler


Benzer Haberler & Reklamlar