Dr. Soner Ateşoğulları: Arkeologlar Derneği Başkanlığını bırakıyorum

Dr. Soner Ateşoğulları: Arkeologlar Derneği Başkanlığını bırakıyorum

7 yıldır Arkeologlar Derneği'nin Başkanlığını yürüten Dr. Soner Ateşoğulları, 22 Mayıs'ta Erimtan Arkeololoji Müzesinde yapılacak, 14. Olağan Genel Kurul Toplantısında tekrar aday olmayacağını açıkladı ve yeni seçilecek yönetim kuruluna başarılar diledi.

   

Arkeologlar Derneği Başkanı, Dr. Soner Ateşoğulları, 22 Mayıs Çarşamba günü saat Erimtan Arkeololoji Müzesinde gerçekleştirilecek 14. Olağan Genel Kurul Toplantısı öncesinde, yeniden başkan adayı olmayacağını açıkladı.

Dr. Soner Ateşoğulları, "2013 yılından beri büyük bir onur ve gururla yürüttüğüm Arkeologlar Derneği Genel Başkanlığı görevini, 22 Mayıs 2019 Çarşamba günü yapılacak 14. Olağan Genel Kurul Toplantısında tekrar aday olmayarak bırakacağım. Başkanlığım süresince (2013-2019) birlikte görev yaptığım Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarıma, aidatlarını ödeyerek ve yaptığımız etkinliklere katılarak bize destek veren değerli meslektaşlarıma çok teşekkür ederim. Genel Kurulda seçilecek yeni Yönetim Kuruluna yürekten başarılar diliyorum. Bilgi ve birikimimle her zaman yanlarında olmaya devam edeceğim" dedi.

Dr. Soner Ateşoğulları, açıklamasını "Yeni seçilecek Yönetim Kuruluna yürekten başarılar diliyorum" diye noktaladı.


Benzer Haberler & Reklamlar