Buray, Tac Mahal'den hayranlarına seslendi

Buray, Tac Mahal'den hayranlarına seslendi

Müzik dünyasının sevilen isimlerinden Buray, son albümü Kehanet'in yeni video klibi Kabahat Bende'nin başarısını kutlamak için Hindistan’ı seçti. Konser temposundan fırsat bulduğu her fırsatta yeni yerler keşfetmeyi sevdiğini söyleyen başarılı sanatçı, Hindistan seyahatiyle bir hayalini daha gerçekleştirdiği için mutlu.

Buray, Tac Mahal’de kaleme aldığı duygularını şu şekilde paylaştı: “18 yaşında ailemin yanından ayrıldım. Gitarımı alıp, müziğimi yapıp, harçlığımı çıkarıp tüm dünyayı gezdim..Müziği dünyayı gezmek için bir araç olarak kullandım.. Din, dil, ırk ayrımı ne bende var, ne müzikte, ne de sanatın kendisinde. Ve nereye gitsem, anlatacak payşalacak bir hikayem vardı hep. 20 seneyi aşkın bir yıldır sürekli geziyorum, yeni yerler görüyorum.. Hindistan’ı hep görmek istiyordum, şimdi kısmet oldu, çok mutluyum…”

Son albümünde Tac Mahal isimli bir şarkısı da var

Son albümünde “Tac Mahal” isimli bir şarkısı da bulunan  sanatçı, “Hindistan’dan sürprizlerle dönebilirim” sözleriyle hayranlarına müjde verirken; sosyal medya aracılığıyla sık sık renkli görüntüler paylaşmaya devam ediyor.


Benzer Haberler & Reklamlar