Avrupa Arkeologlar Birliği 25. Yıllık Kongresinde Luviler tartışılacak

Avrupa Arkeologlar Birliği 25. Yıllık Kongresinde Luviler tartışılacak

İsviçre’nin Bern kentinde 4 Eylül'de Paradigmaların Ötesinde ana başlığı ile başlayacak Avrupa Arkeologlar Birliği’nin 25. Yıllık Kongresinde Luviler üzerine bir oturum gerçekleştirecek Luwian Studies Araştırma Vakfı, Türkiye'den konu üzerine araştırma yapan arkeolog ve akademisyenleri bildiri sunmaya davet etti.

Avrupa Arkeologlar Birliği’nin (EAA – European Association of Archaeologists) 25. Yıllık Kongresi 4-7 Eylül 2019 tarihleri arasında İsviçre’nin Bern kentinde gerçekleştirecek. Etkinlik, Bern Üniversitesi Arkeoloji Bilimleri Enstitüsü tarafından düzenlenecek

Avrupa Arkeologlar Birliği 2019 Yıllık Konferasının (25th Annual Meeting of the European Association of Archaeologists) ana başlığı "Paradigmaların Ötesi" (Beyond Paradigms) olarak belirlendi.

Kongre programı çerçevesinde Luwian Studies Araştırma Vakfı da "Batı Anadolu Geç Bronz Çağı Siyasi Coğrafyası ve bölgenin komşuları; özellikle Balkanlar ile etkileşimi" adlı bir oturumuna ev sahipliği yapacak.

Luwian Studies yetkilileri; özellikle Türkiye’den konu ile ilgili bildiri sunmak isteyen veya ilgilenen tüm bilim insanlarının oturuma davetli olarak katılabilecekleri bildirildi,

arkeolojikhaber.com

Bilgi için :

25th Annual Meeting of the European Association of Archaeologists 2019. “Beyond Paradigms”

Switzerland, Bern, 4-7 September 2019: https://www.e-a-a.org/eaa2019

Session on Late Bronze Age Western Asia Minor:

“The political geography of Western Anatolia in the LBA, and the region’s interaction with its neighbours, in particular the Balkan”

https://luwianstudies.org/eaa-conference-beyond-paradigms-session-on-late-bronze-age-western-asia-minor/

İlgili Haberler


Benzer Haberler & Reklamlar