Arkeoloji bölümü öğrencisi ilkokul müdürü trafik kazasında öldü

Arkeoloji bölümü öğrencisi ilkokul müdürü trafik kazasında öldü

Antalya'da ilkokul müdürlüğü yaparken aynı zamanda Akdeniz Üniversitesi Arkeoloji Bölümü'nde öğrenci olarak eğitim gören 54 yaşındaki Erkan Şahin, geçirdiği üzücü trafik kazası sonucu vefat etti. Şahin'in, Akdeniz Üniversitesi Arkeoloji Bölümündeki derse gitmek için okuldan erken çıktığı belirtildi.

DHA'nın haberine göre; feci kaza önceki gün öğle saatlerinde Kemer- Antalya kara yolu üzerindeki Küçükçaltıcak mesire alanı girişinde meydana geldi.

07 AVF 681 plakalı hafif ticari araç sürücüsü S.Ö. (47), Çaltıcak girişindeki kavşaktan Antalya istikametine dönmek için çıkış yaptığında, 07 FHL 57 plakalı Göynük Atatürk İlkokulu Müdürü Erkan Şahin idaresindeki motosiklet, aracın sağ ön kapı tarafından çarptı.

Arkeoloji meraklısı okul müdürünü hayattan koparan kaza: öğretmenler arkadaşlarını yasa boğdu.

Okul müdürü Şahin'in, Akdeniz Üniversitesi Arkeoloji Bölümünde ikinci kez üniversite okuduğu, derse gitmek için okuldan erken çıkarak motosikletine bindiği öğrenildi. 

Arkeolog Gazeteci İdris Özyol: Çok üzgünüm

Antalya yerel basının ünlü isimlerinden arkeolog köşe yazarı İdris Özyol, kaza ile ilgili duygularını sosyal medyadan "çok, ama çok üzgünüm. yakın bir arkadaşımı, dostumu, Erkan Şahin'i kaybettim. Arkeoloji bölümünde sınıf arkadaşım, hayata aynı pencereden baktığımız kardeşim, birlikte gencecik hayaller kurduğumuz, mezun olunca birlikte geziler planladığımız dostum ansızın gitti. apansız hem de, kala kaldım. dün konuştuk, bugün yok. yarın sabah Denizli Sarayköy'e uğurlayacağız onu." ifdeeri ile paylaştı.
 


Benzer Haberler & Reklamlar