Arkeologlar Derneği yeni yönetimini seçti: Yeni Başkan İlkay İvgin olacak

Arkeologlar Derneği yeni yönetimini seçti: Yeni Başkan İlkay İvgin olacak

Eski Başkan Dr. Soner Ateşoğulları'nın yeniden aday olmadığı Olağan Genel Kurulunda Arkeologlar Derneği yeni yönetim kurulunu ve başkanını seçti. İşte Erimtan Arkeoloji müzesinde gerçekleşen genel kurulda seçilen yeni yöneticilerin tam listesi ve üzerinde mutabakata varılan Arkeologlar Derneği Başkanı:

Bugün (22 Mayıs Çarşamba) saat 14.00'te Erimtan Arkeololoji Müzesinde gerçekleştirilen Arkeologlar Derneği 14. Olağan Genel Kurulunda derneğin Yeni Yönetim Kurulu ve Yeni Başkanı seçildi.

7 yıldır Arkeologlar Derneği'nin Başkanlığını yürüten Dr. Soner Ateşoğulları tüm ısrarlara rağmen tekrar aday olmadı ve yeni seçilecek yönetim kuruluna başarılar diledi.

Yapılan seçin sonucu Arkeologlar Derneği Yeni yönetimi belli oldu.

Arkeologlar Derneği Yönetim Kurulu üyeleri ilk yönetim kurulu toplantısında kendi aralarından bir başkan seçecek. Arkeolojikhaber.com muhabirinin edindiği kulis bilgilerine göre tüm yönetim kurulu üyeleri yeni başkan olarak İlkay ivgin'e oy vereceklerini açıkladılar. İlkay İvgin daha önceki yönetimde başkan yardımcılığı görevinde bulunuyordu.

Buna göre henüz resmen seçilmese de çok büyük süpriz gelişmeler yaşanmazsa Arkeloglar Derneği Yeni Başkanı İlkay İvgin olacak.

Arkeologlar Derneği Yeni Yönetim Kurulu

İlkay ivgin
Aslı Şirin
Atila Türker
Yaşar Semih Cizikçi
Haydar Uğur Dağ
Elif Şahin
Numan Arslan

Arkeologlar Derneği Yeni Denetleme Kurulu

Emine Sağır
Ali Umut Türkcan
Emel Yurttagül

Arkeologlar Derneği Disiplin Kurulu

Onur Onat
Yıldırım İnan
Yılmaz Şimşek

Arkeolojikhaber.com


Benzer Haberler & Reklamlar