Antik Yunan eksenli bir oyun: Assassin's Creed Odyssey E3 2018

Antik Yunan eksenli bir oyun: Assassin's Creed Odyssey E3 2018

Antik Yunan’da geçtiği tasarlanan Assassin's Creed Odyssey: E3 2018 oyununda, oyuncular Spartalılar ve Atinalıların yer yer 300 kişiyi bulan dev savaş sahnelerinde iki ayrı karakter olarak mücadele edebliyor.

Arkeolojik ve tarihi tabanlı oyunlardan hoşlananlar için yeni bir seçenek geliyor... Acanıtım fragmanı ve oynanış görüntüleriyle oyun severlerin beğenisine sunuldu.

Hem fragmanı hem de oynanış görüntüleri yayınlanan Ubisoft'un fenomen serisinde yeni durak Antik Yunan. Her ne kadar karakterlerin davranış ve silahlanma tarzları Antik Yunan yaşam tarzlarıyla tam örtüşmese de sonuçta bu bir oyun senaryosundan ibaret.

E3'te detaylıca tanıtılan Assassin's Creed Odyssey, seride ana karakter seçimini kul Oyunun başında ana karakter olarak biri erkek biri kadın olarak iki seçeneğimiz bulunuyor. Erkek karakterimizin adı Alexios, kadın karakterimizin adı ise Kassandra.ister Alexios ile ister de Kassandra ile mücadele edilebiliyor.

Oyunun önemli özelliklerinden biri de oyunculara, Spartalılar ve Atinalıların 150 kişiye karşı 150 kişilik savaşlarında bulunma fırsatı sunacak olması...

Assassin's Creed Odyssey fragmanı:

Assassin's Creed Odyssey E3 2018 oynanış görüntüleri:

Assassin’s Creed: Odyssey, 5 Ekim tarihinde PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak. Oyun, Uplay’de 209 TL fiyat etiketi ile ön satışa sunuldu.
 

İlgili Haberler


Benzer Haberler & Reklamlar