Alman Arkeoloji Enstitüsü'nden Bergama konulu sergi

Alman Arkeoloji Enstitüsü'nden Bergama konulu sergi

Alman Arkeoloji Enstitüsü İstanbul Șubesi’nin "Ne Yerde Ne Gökte/ Bergamalılar: Çok Katmanlı Bir Kültürün Aktörleri" isimli fotoğraf sergisi Bergama Kültür Merkezi’nde 4 Mayıs saat 19:00’da açılıyor. Sergi 31 Mayıs’a kadar ziyaret edilebilecek.

Ne Yerde Ne Gökte/ Bergamalılar: Çok Katmanlı Bir Kültürün Aktörleri" isimli fotoğraf sergisinde Alman Arkeoloji Enstitüsü İstanbul Șubesi Fotoğraf Arşivi’nden seçilen tarihi fotoğraflar aktüel fotoğraflarla birlikte sergilenecek.

Alman Arkeoloji Enstitüsü İstanbul Șubesi'nden sergi ile ilgili yapılan açaıklamada "Bergama Kültür Merkezi’nde 4 Mayıs saat 19:00’da Ne Yerde Ne Gökte/ Bergamalılar: Çok Katmanlı Bir Kültürün Aktörleri isimli fotoğraf sergimizin açılacağını duyurmaktan sevinç duymaktayız. 31 Mayıs’a kadar ziyarete açık olacak sergide Alman Arkeoloji Enstitüsü İstanbul Șubesi Fotoğraf Arşivi’nden seçilen tarihi fotoğraflar aktüel fotoğraflarla birlikte sergilenecek; Bergamalılar ve onların kentinin çok katmanlı geçmişi fotoğraflar yoluyla ziyaretçilere sunulacaktır." ifadelerine yer verildi.


Benzer Haberler & Reklamlar