Sponsor Haberleri

Kalehöyük arkeoloji kazısının sponsorluğunu THY üstlendi

Kalehöyük arkeoloji kazısının sponsorluğunu THY üstlendi

Kırşehir'deki Kalehöyük kazısının tanıtımı ve desteklenmesini kapsayan işbirliği protokolü Japonya'da Prens Mikasa Vakfı ile Türk Hava Yolları arasında imzalandı. İmza törenine THY Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Fatmanur Altun, Prens Mikasa Vakfı…

Perge Antik Kenti sponsorlardan 880 bin TL bekliyor

Perge Antik Kenti sponsorlardan 880 bin TL bekliyor

Antalya kent merkezine 20 dakika uzaklıktaki Perge Antik Kenti'nin ayağa kaldırılması için iş dünyası ve sivil toplum örgütlerinden sponsor desteği bekleniyor. Vergi iadesinde kullanılabilecek sponsorluk desteğiyle Güney Hamamı, çeşmeler, Roma Kapısı…

Sponsorlar Pergeye bir ayda 32 sütun diktiler

Sponsorlar Perge'ye bir ayda 32 sütun diktiler

Bu yıl 'Perge Yılı' ilan edilen Antalya'da, antik kentteki tarihi sütunların ayağa kaldırılması için başlatılan 'Perge'de dikili bir sütunun olsun' kampanyasında, bir ayda 32 sütunun dikilmesi için sponsorluk desteği verildi.

Minik Arkeologlar Projesine TİSKten ödül

Minik Arkeologlar Projesine TİSK'ten ödül

TİSK’in geleneksel Kurumsal Sosyal Sorumluluk Ödülleri’nde Minik Arkeologlar Sosyal Sorumluluk Projesi, Etkililik Ödülüne layık bulundu.

2 bin 200 yıllık sponsorluk bulundu

2 bin 200 yıllık sponsorluk bulundu

Heykele ait kaidede, dönemin zengin ailelerinden 6 kişinin ismi var ve 'Hayırsever (euregetes) Antiphanes ve Diaphenes halk tarafından onurlandırıldı' deniliyor.