Sinopta yakalanan 3 defineciden 2'si tutuklandı

Sinopta yakalanan 3 defineciden 2'si tutuklandı

Sinop'ta düzenlenen tarihi eser operasyonunda, 800 sikke, 2 heykel, 2 haç, 3 kolye ucu, bir başı boğa şeklinde idol, seramik pipo, üzerinde Arapça yazılar bulunan 7 eski madeni para ile yakalanarak gözaltına alınan 3 zanlıdan 2'si tutuklandı.

Sinop Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince Erfelek ilçesinde gözaltına alınan 3 zanlının emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden E.Ö. ve K.Y. tutuklandı, F.Y. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Sinop Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince Erfelek ilçesinde ormanlık alanda kaçak kazı yaptıkları belirlenen 3 kişi yakalanmış, zanlıların üzerinde ve araçlarında yapılan aramada 800 sikke, 2 heykel, 2 haç, 3 kolye ucu, bir başı boğa şeklinde idol, seramik pipo, üzerinde Arapça yazılar bulunan 7 eski madeni para ile 25 bin lira ele geçirilmişti.

Gökhan Gücüklüoğlu - AA

İlgili Haberler


Benzer Haberler & Reklamlar