Pokemon karakteri Stonjourner Antik Stonehenge'i temsil ediyor

Pokemon karakteri Stonjourner Antik Stonehenge'i temsil ediyor

Pokémon Sword and Shield oyununa eklenen yeni Pokémon karakteri Stonjourner, İngiltere'deki gizemli antik yapı Stonehenge megalitini temsil ediyor.

Game Freak tarafından geliştirilen Pokémon Sword and Shield'ın yeni Pokémon’u, İngiltere’deki Stonehenge megalitinin parçası gibi görünüyor.

Stonjourner, yalnızca Stonehenge’i temsil etmek için oyuna eklenmemiş. Aynı zamanda Stonehenge’i de Pokémon dünyasına taşımış. Pokémon’un Pokédex sayfasına göre bir grup Stonjourner, yılda bir kez bir çember oluşturmak için toplanıyormuş.

Yine Pokédex sayfasına göre Stonjourner, güneşin batışını izlemeyi seviyormuş. Bu da Stonehenge’in gerçekte antik bir takvim olabileceği ihtimalini temsil ediyor. Aynı zamanda yeni Pokémon, 350 kiloluk bacaklarıyla bir şeyleri tekmelemekten oldukça keyif alıyormuş.

Stonjourner, Stonehenge’in gerçek ağırlıklarını ve boyutlarını oyunda taşımıyor. Stonjourner, yalnızca 520 kilogram ağırlığında iken Stonehenge’de bulunan tek bir taş 25 ton ağırlığında. Stonjourner’ı bulmak isteyen oyuncular Pokémon’u Route 10’da ya da Lake of Outrage’da bulabilirler.

Pokémon Sword and Shield, Game Freak şirketi tarafından geliştirildi ve henüz üç gün önce, 15 Kasım 2019’da yayınlandı fakat oyun daha yayınlanmadan ses getirmeye başlamıştı. Oyun, Pokémon hayranlarının beklentilerini artırmıştı ancak çıktığından beri Pokémon hayranlarının eleştirileri durmak bilmiyor.

Pokémon hayranları, Sword and Shield’ın geliştiricisi Game Freak’e #GameFreakLied etiketi altında tepki göstermişti. Birçok hayran, oyunda bulunan hatalardan yakınmıştı. Oyunun animasyonları ve merdiven çıkarken tüm dünyanın durması gibi saçma hatalar, en büyük tepki toplayan noktalar olmuştu. Pokémon Sword and Shield, şimdilik yalnızca Nintendo Switch platformunda oynanabiliyor.

Ümit Kılınç - webtekno.com


Benzer Haberler & Reklamlar