Kepez Belediyesi tarafından Dokuma Fabrikası'nda kurulacak oyuncak müzesi, vatandaşların bağışlayacağı eski oyuncaklarla oluşturulacak.
ANTALYA: Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, oyuncak müzesinin vatandaşların oyuncak bağışları ile şekilleneceği ve Kepez Belediyesinin, bu konuyu üzerinde "Müzemiz oyuncaklarınızı bekliyor" sloganı yazılı billboardlarla ve sosyal medya hesaplarıyla duyurmaya başladığı kaydedildi.
Evlerin bir köşesinde kalmış eski oyuncakların toplanacağı bu çalışmada, bağışlanan oyuncakların bağışçının ismiyle sergileneceği ifade edilen açıklamada, şu bilgiler yer verildi:
"Böylece bağışçılar onöre edilirken, müze, yerli eserlerle donatılmış olacak. Belediyenin bir aracı, haftanın 2 günü bağışçıların yanına giderek oyuncakları teslim alacak. Teslim alırken de bağışçıların ve oyuncakların kayıtları yapılacak. Müzede sergilenmeye değer oyuncağı olduğunu düşünenler, 0242 339 00 30 nolu telefon numarasını aramaları yeterli olacak."
AA Levent Kişi


Yusuf Erkan'la Yunanistan Belgeseli'nin 4. Bölümü Yayınlandı
Aspendos’ta Roma Dönemi Mozaik Sanatına Işık Tutan Keşif: Genç Eurymedon Tasviri
Harran Kale Sarayı’nın Tarihi Kimliği Yeni Bulgularla Yeniden Tanımlandı
Haydarpaşa Restorasyonunda İskeleler Kalktı, Tarihi Silüet Geri Döndü