Antalya'nın Kemer ilçesinde düzenlenen tarihi eser operasyonunda Roma dönemine ait olduğu tahmin edilen, üzerinde aslan kabartmalı ve yılan sarılı kadın figürü bulunan lahit ele geçirildi. Yaklaşık bir buçuk metre uzunluğundaki lahit, Burdur Müze Müdürlüğüne teslim edildi.
Isparta İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, aldıkları bir ihbar üzerine Burdur İl Emniyet Müdürlüğü ekipleriyle bilgi paylaştı.
Antalya'nın Kemer ilçesindeki bir adrese operasyon düzenleyen ekipler, bir şüpheliyi gözaltına aldı.
Adreste yapılan aramada, Roma dönemine ait olduğu değerlendirilen, üzerinde aslan kabartmalı ve yılan sarılı kadın figürü bulunan lahit ele geçirildi.

Yaklaşık bir buçuk metre uzunluğundaki lahit, Burdur Müze Müdürlüğüne teslim edildi.
Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheli, sevk edildiği adliyede savcılıktaki sorgusunun ardından hakkında adli işlem başlatıldı.


Safranbolu Uluslararası Safran Festivali başladı
Kastamonu Taşköprü'de çiftçi, tarlasını sürerken lahit buldu.
Atatürk’ün arkeoloji mirası: Anadolu tarihsel mirasına sahip çıkma ve koruma mücadelesi
Gölyazı’daki Apollonia ad Rhyndacum’daki antik tiyatroda seyirci basamakları arasında mezar bulundu