İskandinav mitolojisinden doğan oyun: Phantomgate

İskandinav mitolojisinden doğan oyun: Phantomgate

Arkeolojik, tarihi ve mitolojik unsurlar oyun pazarının vazgeçilmez unsuru olmayı sürdürüyor. Netmarble’ın yeni oyunu Phantomgate İskandinav mitolojisinden doğdu

Mobil oyun firması Netmarble Corporation, iOS ve Android cihazlar için geliştirdiği yepyeni macera RPG oyunu Phantomgate'i yayınladığını duyurdu.

Fantastik macera

Phantomgate oyunu iki boyutlu, bilmecelerle dolu bir macera ile klasik sıra tabanlı, PVP özellikli RPG savaşlarına getirilmiş benzersiz özelliklere sahip. Hikâyesini zengin İskandinav mitolojisinin geleneklerinden alan oyun, oyuncuların gizemli bilmecelerle dolu egzotik yerlerde fantastik bir maceraya çıkmasını sağlıyor.

Oyuncular, oyunun hikâyesi boyunca cesur ve genç bir Valkyrie olan Astrid'i, annesini çılgın tanrı Odin'in pençelerinden kurtarmak için çıktığı yolculukta takip ediyor. Astrid'in yolculuğu ilerledikçe oyuncular, Hayal olarak bilinen eşlikçileri toplayacak, evrimleştirecek ve yaptıkları savaşlarda onlardan faydalanıyor.

Eylül 2018’de yayınlanacak

Phantomgate Eylül 2018 tarihinde tüm dünyada yayınlandığında konsol kalitesinde grafiklere sahip platform bölümleri, zorlayıcı bilmeceler, toplanabilir hayaller ve daha fazlası, Midgard topraklarını araştıran oyuncuları bekleyecek.

Oyuncular, ilhamını İskandinav Mitolojisinden alan oyun için Google Play'den ya da resmi ön kayıt sitesinden kayıt yaptırarak, oyun yayımlandığında aralarında Toprak Özü Kutusu Kademe 1 ve oyun içi parası olarak kullanılan 100 Elmas ve 30 bin Altın kazanabilecek.

Phantomgate hakkında daha fazla bilgi  ile karakterlerin tanıtım için ön kayıt internet sitesini ziyaret edebilirsiniz:http://phantomgate.netmarble.com


Benzer Haberler & Reklamlar