Herkül'ün 13. Zor Görevi: Adidas mankenliği yapmak

Herkül'ün 13. Zor Görevi: Adidas mankenliği yapmak

Sanatçı Emre Yusufi, Hercules Forum adlı eseri ile ünlü mitoloji kahramanı Herkül'e adidas çantası taşıttırdı!

Ünlü sanatçıların eserlerine mağazalarında yer vererek, bu eserleri geniş kitlelerle paylaşmayı hedefleyen adidas, Bağdat Caddesi’nde açılan yeni mağazasında heykeltraş Emre Yusufi ile iş birliğine imza attı.

Emre Yusufi’nin adidas’a özel olarak tasarladığı yeni eseri Hercules Forum 22 Mayıs tarihinden itibaren ilk olarak yeni açılan adidas Cadde mağazasında ziyaretçilerle buluşuyor.

Emre Yusufi’nin adidas için özel olarak hayata geçirdiği “ Hercules Forum” heykeli, antik Yunan mitolojisinin güç ve kahramanlık sembolü olan Herkül'ü, çağdaş spor kültürü ve moda ile bir araya getirerek, zamansız değerlerin ve ideallerin sürekliliğini vurgulamayı amaçlıyor.

Emre Yusufi'nin açıklamasınma göre; Antik Yunan kahramanlarının günümüz insanlarına ilham vermesini hedefleyen Hercules Forum, hem antik çağın güç ve dayanıklılığından hem de modern dünyanın yenilikçi ve dinamik enerjisinden izler taşıyor. adidas’ın, Herkül'ün efsanevi gücünü ve azmini temsil etmesi, spor ve rekabetin insan doğasının temel bir parçası olduğunu gösteren Hercules Forum heykelinde, adidas’ın yenilikçi basketbol ayakkabısı Forum ve Originals’ın ikonik mavi rengine atıfta bulunan Trefoil logolu çanta kullanıldı.  Spor ve sanatın birlikteliğinden ortaya çıkan Hercules Forum, insanlara farklı kültürler ve disiplinler arasında köprüler kurulabileceğini ve bu sayede daha güçlü bağlantılar oluşturulabileceğini göstermeyi hedefliyor. 

arkeolojikhaber

İlgili Haberler


Benzer Haberler & Reklamlar