El Hamra Sarayı süslemeleri mücevhere taşındı

El Hamra Sarayı süslemeleri mücevhere taşındı

Ünlü mücevher firması, El Hamra Sarayı’nın süslemelerini, harem mücevheratını, İpek Yolu’nun ilham veren dokularını takı tasarımı olarak kullandı ve özel mücevher koleksiyonuna imza attı.

Kiswah kültür sanat ve mücevherat limited şirketi, eşsiz tarihi dokuları mücevherata dönüştürdü.

İnsanlık tarihinin hazinelerinden alınan ilhamı, derin akademik araştırmalarla birleştirerek  koleksiyonlar yaratan firma El Hamra Sarayı’nın süslemelerini, harem mücevheratını ve İpek Yolu’nun ilham veren dokularını takı tasarımı olarak kullandı.

4000 yıllık tarihten aldığı ilhamla insanları birbirine bağlayan değerleri sonsuzlaştıran sanat ve mücevher koleksiyonları tasarladıklarını belirten Kiswah tasarımcıları, 25 yıllık tecrübeyle, 4 yıllık yoğun araştırma ve çalışmalar sonucu ‘Zaman üstü birlik’ felsefesiyle paha biçilemez eserler yaratıklarını açıkladılar.

652 pırlantadan oluşan insanlığın birliğini simgeleyen Birlik Kolyesi, bilim tarihini şekillendiren usturlaptan esinlenmiş Usturlap Kolye  sanatın paha biçilemez yansıması Kündekâri Kolyesi, Kiswah tarafından tasarlanan takılar arasında dikkat çekiyorlar.

Sonsuzluğun Sembolü Mücevherler

4000 yıllık tarihi sembolize eden koleksiyonlar arasında; Unity, Golden Age, Al-Andalus, Classics, Neoclassics, Sacred Art ve KISWAH Infinite Jewellery yer alıyor.

arkeolojikhaber.com


Benzer Haberler & Reklamlar