Efes Antik Kentinde Boulanger Trio nağmeleri yankılandı

Efes Antik Kentinde Boulanger Trio nağmeleri yankılandı

33. Uluslararası İzmir Festivali, kapsamoında Efes Odeon’da gerçekleşen Boulanger Trio konseri yoğun ilgi gördü.

İzmir Kültür Sanat ve Eğitim Vakfı’nın (İKSEV), Kültür ve Turizm Bakanlığı, İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir Kalkınma Ajansı’nın katkıları, Eczacıbaşı Topluluğu’nun ana sponsorluğu, Portekiz Büyükelçiliği, İzmir İtalya Konsolosluğu ve İzmir Goethe Enstitüsü işbirliği ile düzenlediği 33. Uluslararası İzmir Festivali, dün akşam Efes Odeon’da  yapılan “Boulanger Trio” konseri ile devam etti.

Ticaretgazetesi.com.tr'nin haberine göre;  İzmir Goethe Enstitüsü işbirliği ile gerçekleşen konserde, Karla Haltenwanger (piyano), Birgit Erz (keman) ve Ilona Kindt (çello)’dan uluşan Trio, Clara Schuman, Paul Juon ve Robert Schumann’nın eserlerini seslendirdi.

Boulanger Trio,  olağanüstü uyumları, sahne hâkimiyetleri ve izleyicileri ile kurdukları samimi diyalogla gönülleri fethetti. Odeon’u dolduran dinleyicilerinin alkışlarına Trio, Astor Piazzolla’nın “Spring” eseri ile teşekkür etti.

33. Uluslararası İzmir Festivali 25 Haziran 2019 Salı günü Efes Celsus Kütüphanesi’nde yapılacak “Celsus’da İtalyan Esintileri” Konseri ile devam edecek.


Benzer Haberler & Reklamlar