Bir defineci Mehdi eksikti, o da Silivri'deki kazıda zuhur etti!

Bir defineci Mehdi eksikti, o da Silivri'deki kazıda zuhur etti!

Silivri'de define ararken tünelde zehirlendikleri sanılan ancak daha sonra çelişkili ifadeler nedeniyle arama çalışmaları durdurulan 2 definecinin Mehdi olduğunu söyleyen Çin vatandaşı Uygur Türk'ü Nur Ahmet tarafından kandırıldıkları iddia edildi. İddia Müge Anlı ile Tatlı Sert programında ortaya atıldı.

Silivri'nin Gümüşyaka mahallesinde bir villada geçtiğimiz hafta gündeme damgasını vuran define kazısındaki gizemli kaza haberi, daha sonra yılan hikayesine dönmüş ve tünelde kalarak gazdan zehirlendikleri sanılan 2 defineciyi arama çalışmaları aniden durdurulmuştu. Kazıların neden durdurulduğuna dair ipuçları bugün ortaya çıktı.

Ekranların popüler rayting avcısı programlarından ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bugün Silivri'deki villada define ararken, bir patlama sonrası kayboldukları ve  15 gündür haber alınamadığı  iddia edilen defineciler Enes Uçkan ve Cemal Gülgör hakkında ilginç iddialar ortaya atıldı.

Müge Anlı'nın prgramında canlı yayına çıkan bir aile, Enes ve Cemal adındaki 2 gencin Mehdi olduğunu iddia eden Çin vatandaşı Uygur Türk'ü Nur Ahmet adlı bir kişi kandırılarak kandırılarak define arama işine bulaştırıldığını iddia etti. Define aranacak villayı 3 yıl boyunca kiralayan Mehdi iddiasındaki kişinin Enes ve Cemal'i kandırdığını söyleyen aile fertlerine göre uzunluğu 130 metreyi geçen tünelde meydana gelen patlama sonrası 15 gündür ne Enes ne de Cemal'den haber alınamıyor..

Amcası cep telefonun açıldığına dair mesajlar aldığını söyledi

Enes Uçkan'ın dayısı ise geçtiğimiz pazar günü yeğeni Enes'i sabah saat 10:00 sularında aradığını söyledi. Dayı, telefonun kapalı olduğunu ancak kısa bir süre sonra ulaşılabilir yönünde mesaj geldiğini belirtti. Mesaj sonrası yeğenini tekrar aradığını ifade eden dayı, bir kez daha ulaşamadığını belirtti.

ekranda verilen bilgilere göre; sinyallerin takibe alınmasının ardından tünelde kaldığı sanılan yeğeni Enes'in telefonu başka bir bölgeden sinyal verdi.

Emniyet güçleri araştırmalarını yoğunlaştırdı ve haber alınamayan Enes ve Cemal adındaki iki kişiyi aramaya devam ediyor.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında konunun daha çok tartışılacağı aşikar. Emniyet güçlerinin elinde ise soruşturma ile ilgili neler olduğu şimdilik bilinmiyor.

arkeolojikhaber.com
 

İlgili Haberler


Benzer Haberler & Reklamlar