Arsuz sahilinde 8 bin metrekarelik kamp alanı ihale edildi

Hatay'ın Arsuz ilçesi sahillerine, gösterilen ilgi üzerine yeni çadır alanları kazandırılması için çalışma başlatıldı

Hatay'da Arsuz ilçesi sahillerine yeni çadır alanları kazandırılması için çalışma başlatan  Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven, AA muhabirine, ilçede tarım ve turizmin önemli olduğunu belirterek, Arsuz'un turizm açısından en hareketli günlerini yaşadığını söyledi.

Güven, sahillerde günübirlik tatil yapanların yanı sıra kamçıların da yoğun olarak bulunduğunu ifade ederek, doğayla iç içe tatilini geçirmek isteyenlerin bölgede maviyle yeşilin buluştuğu Arsuz'u tercih ettiğini belirtti.

Çadır alanlarının talebi karşılamakta yetersiz kaldığını dile getiren Güven, yeni çadır alanlarının kurulmasıyla ilgili çalışmalarının sürdüğünü aktararak, şöyle dedi:

"8 bin metrekarenin üzerinde yeri ihale ettik ve burada çalışmalar başladı. Çadır, karavan ve bungalov evlerinin bulunduğu modern bir 'Çadır ve Karavan Kent' projemiz var. Bu alanda çalışmalar bitmek üzere. Seneye çok daha güzel şartlarda tatilcilere hizmet sunacağız. Arsuz, mutlaka görülmesi gereken, zevkle gezilecek ve tatil yapılacak yerlerden biri."


Benzer Haberler & Reklamlar