Adilcevaz Tarih Arkeoloji ve Turizm Çalıştayı 29 Nisanda yapılacak

Adilcevaz Tarih Arkeoloji ve Turizm Çalıştayı 29 Nisanda yapılacak

Bitlis'in Adilcevaz ilçesinde yapılacak Tarih Arkeoloji ve Turizm Çalıştayı 29 Nisan 2019 Pazartesi günü Saat 13:30'da Bitlis Eren Üniversitesi Adilcevaz Meslek Yüksekokulu Salonunda gerçekleştirilecek.

Adilcevaz Kültür Sanat ve Turizm Derneği'nin organize ettiği, Adilcevaz Kaymakamlığı ve Adilcevaz Belediyesi, Bitlis Eren Üniversitesi ve Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi'nin destekl verdiği Adilcevaz Tarih Arkeoloji ve Turizm Çalıştayı'nda yapılacak sunumlar şu şekilde açıklandı:

Adilcevaz'daki En Eski Yerleşmeler:  Araştırma Görevlisi Sinan Kılıç: Bir Urartu Limanı, Adiicevaz Kalesi / Prof. Dr. Rafet Çavuşoğlu Adilcevaz'daki Urartular: Kef Kalesi: Dr. Öğr. Üy. Serkan Erdoğan Ortaçağ'da Adilcevaz: Dr. Öğr. Üy. Mehmet Top Adilcevaz Açıklarında Bulunan Sualtı Arkeolojik Kalıntıları: Adilcevaz Kültür Sanat ve Turizm Derneği Başkanı Cumali Birol Adilcevaz'dakt Sualtı Kalıntıları ve Nuh Tufanı: İlham Gadjimuradova Adilcevaz'da Sualtı Turizmi: Dr. Öğr. Üy. Mustafa Akkuş Adilcevaz Çevresinin Jeoturizm Potansiyeli: Dr. Öğr. Üy. Çetin Yeşilova

Tarih : 29 Nisan 2019 Pazartesi - Saat: 13.30 Yer: Bitlis Üniversitesi Adilcevaz Meslek Yüksekokulu Salonu
 


Benzer Haberler & Reklamlar