Pamukkale Ören yeri 17 Nisan'da ücretsiz gezilebilecek

Pamukkale Ören Yeri Antik Havuz önünde gerçekleştirilecek etkinliklere halkın iştirakini sağlamak amacıyla Örenyerine girişler, 15.00 ile 18.00 saatleri arasında ücretsiz olacak.

Denizli'de Turizm Haftası kutlamaları çerçevesinde düzenlenen Pamukkale Ören yerine girişler saat 15.00 - 18.00 arasında ücretsiz olacak.

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın açıklamasına göre;  toplumda turizm konusunda farkındalığı artırmak, turizm bilincini geliştirmek, kültür ve turizm değerlerini tanıtmak, turizmi geliştirmek, iç turizmi canlandırmak ve halkın turizm hareketlerine katılımını sağlamak amacıyla, her yıl 15 - 22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” kapsamında 17 Nisan 2019 Çarşamba günü Pamukkale Ören Yeri Antik Havuz önünde gerçekleştirilecek etkinliklere halkın iştirakini sağlamak amacıyla Örenyerine girişler 15.00 ile 18.00 saatleri arasında ücretsiz olacak.

Geçen sene 2 saatliğine giriş ücretsiz yapılmıştı ve binlerce Denizlili giriş saatinde ören yeri gişelerinde uzun kuyruklar oluşturmuştu. Bu sene ise giriş 1 saat daha uzatılarak 3 saate çıkartıldı.

haberdenizli.com


Benzer Haberler & Reklamlar