Kayseri’de kaçak kazı yapan 3 defineci yakalandı, 2 defineci kaçtı

Kayseri’de kaçak kazı yapan 3 defineci yakalandı, 2 defineci kaçtı

Kayseri’de Melikgazi ilçesinde kaçak kazı yapan 3 kişi polis ekipleri tarafından yakalanırken, 2 defineci kaçmayı başardı. Definecilerin evlerinde yapılan aramalarda çok sayıda silah ve uyuşturucu imalatında kullanılan aletler yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Esentepe Mahallesi Koyuncubaba mevkiinde müstakil br evde kaçak kazı yapıldığı ihbarı alan polis ekipleri harekete geçti.

Olay yerine ulaşan polis ekipleri müstakil bir evde 5 kişinin kazı yaptığını belirledi. Bu sırada polisi fark eden şüpheliler olay yerinden kaçtı. Yaşanan kovalamacanın ardından polis kaçan şüphelilerden Nurettin U. (39), İsmail Ö. (42) ile Cesim Y'yi (45) kısa sürede yakaladı. Kimlikleri tespit edilemeyen 2 kişi de olay yerinden kaçmayı başardı.

Polis ekipleri kazının yapıldığı müstakil evde yaptıkları aramalarda 2 adet av tüfeği, 3 adet tabanca, 39 adet dolu fişek, 10 adet dolu kartuş ve 18 adet kurusıkı fişeği ele geçirildi. Aramalarda ayrıca uyuşturucu madde kullanımında kullanılan çeşitli aparatlar da bulundu.

Polis ekipleri olay yerinde inceleme başlatarak yakalanan 3 şahıs da gerekli işlemlerin yapılması için polis merkezine götürüldü. Polislerden kaçan 2 şahsın yakalanması için de çalışmalar devam ediyor.

İHA


Benzer Haberler & Reklamlar