Global GastroEkonomi Zirvesi Lüfti Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda

Global GastroEkonomi Zirvesi Lüfti Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda

Turizm Restoran Yatırımcıları ve Gastronomi İşletmeleri Derneğinin ikinci kez düzenleyeceği 2019 Global GastroEkonomi Zirvesi, Gastronomi Ekonomi, Gastro Diplomasi, Gastronomi Turizmi ve Sosyal Gastronomi konuları masaya yatırılacak.

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı, T.C. Ticaret Bakanlığı ve Türkiye İhracatçılar Meclisi desteği ile TURYİD tarafından düzenlenen 2. Global GastroEkonomi Zirvesi 12 Mart’ta Lüfti Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleşecek.

Turizm Restoran Yatırımcıları ve Gastronomi İşletmeleri Derneği (TURYİD)’in bu yıl ikinci kez düzenlediği Global GastroEkonomi Zirvesi, T.C. Ticaret Bakanlığı Bakan Yardımcısı Tuna Turagay, T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan, TİM Başkanı İsmail Gülle ve TURYİD Başkanı Kaya Demirer’in açılış konuşmaları ile başlayacak.

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı, T.C. Ticaret Bakanlığı ve TİM’in desteği ile 12 Mart’ta Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenecek zirve, Sunucu Hande Demirel’in moderasyonuyla tüm dünyadan sektör profesyonellerini, gastronomi meraklılarını ve alanının öncü isimlerini bir araya getirecek.

Troy’un ana sponsorluğu , UFS, Coca Cola, Metro’nun öncü sponsorluğu, Nude’un co-sponsorluğu, Galataport’un VIP öğle yemeği sponsorluğu ve Türk Hava Yolları’nın ulaşım sponsorluğunda gerçekleşecek Gastronomi Ekonomi, Gastro Diplomasi, Gastronomi Turizmi ve Sosyal Gastronomi konuları masaya yatırılacak.

Global GastroEkonomi Zirvesi Programı

***

http://www.gastroekonomizirvesi.com/


Benzer Haberler & Reklamlar