Fethiye The Times tarafından Ekim ayında tatil yapılacak en hesaplı ikinci yer seçildi

Fethiye The Times tarafından Ekim ayında tatil yapılacak en hesaplı ikinci yer seçildi

Muğla'nın turizm cenneti ilçesi Fethiye İngiliz The Times gazetesinin ekimde hesaplı tatil için en iyi 10 adres listesinde ikinci sırada yer aldı. Peki, listede başka hangi adresler var? İşte o liste:

The Times gazetesi ekim ayında tatil için en iyi 10 adres listesini yayınladı.  Muğla'nın Fethiye ilçesi listede ikinci sırada gösterildi.

Gazete İngilizlere Fethiye ile ilgili şu tavsiyelerde bulundu: "Birleşik Krallık'tan yakınlardaki genişletilmiş Dalaman Havalimanı'na direkt uçuşlar sayesinde kolayca erişilebilen Fethiye, Türk Rivierası'nın ana merkezidir ve aileler için kusursuz bir seçenektir. Bölgenin çam ormanlarıyla kaplı dağlarını bisikletle keşfetmek, muhteşem Ölüdeniz plajının ve mavi lagünün geniş kumlu alanlarında dinlenmek ve geleneksel bir gulet tekne turuyla Kelebekler Vadisi'ni keşfetmek için burayı bir üs olarak kullanın. Ayrıca antik kayalara oyulmuş mezarlarla dolu Likya Yolu'nun bazı kısımlarında yürüyüş yapabilirsiniz. Belcekız Beach Club, Ölüdeniz plajının hemen üzerinde yer alan, köklü, uygun fiyatlı, beş yıldızlı bir aile otelidir."

Ekim ayında tatil yapılacak en ideal 10 adres şöyle sıralandı: 

The Times'ın "Bütçesine dikkat eden gezginlerin daha düşük fiyatlardan yararlanması için ideal bir fırsat" yazısıyla paylaşılan liste ise şu şekilde paylaşıldı:

İbiza (İspanya), , Fethiye (Türkiye), Malta, Zanzibar (Tanzanya), Goa (Hindistan), Cape Town (Güney Afrika), Algarve (Portekiz), Jamaika, Tulum (Meksika), Girit (Yunanistan)

Fethiye Belediyesinden yapılan açıklamada, "Best places for a beach holiday in October" başlığıyla "Ekim ayında plaj tatili için en iyi yerler" listesini açıklayan The Times gaze"tesinin Türkiye'den sadece Fethiye'yi seçtiği belirtildi.

 


Benzer Haberler & Reklamlar