Fairmont Quasar Istanbul, Forbes'ın 2019 tavsiyeleri arasında yer aldı

İstanbul'un turizmin önemli işletme markaları arasında yer alan Fairmont Quasar Istanbul, prestijli küresel derecelendirme sistemi Forbes Travel Guide’ın 2019 Tavsiye Edilen Oteller listesinde yer aldı.

New York’taki meşhur The Plaza’dan Londra’nın ikonik oteli The Savoy’a kadar seksen kadar otelinde, yüz yılı aşkındır misafirlerinin “anlarını anılara dönüştüren” dünyaca ünlü otel zinciri Fairmont’un Türkiye’deki tek oteli Fairmont Quasar Istanbul, henüz ikinci yılında küresel derecelendirme sistemi Forbes Travel Guide’ın 2019 listesine girmeye hak kazandı.

Otel, restoran ve spa’ları denetleyen Forbes Travel Guide, yıllık derecelendirme listesini 20 Şubat 2019’da açıkladı ve Fairmont Quasar Istanbul, bu yılki listede yerini aldı.

Otelin Genel Müdürü Kai Winkler konuya ilişkin şunları söyledi: “İstanbul’da henüz ikinci yılımızda lüks seyahat derecelendirme sistemi Forbes Travel Guide’in listesine girmeye hak kazanmaktan gurur duyduk. 1958’den beri sektörümüzün altın standardı sayılan bu derecelendirme, bağımsız bir denetim ile yapılıyor. Fairmont Quasar Istanbul olarak konuklarımızı destinasyonumuz ve yerel kültürle buluşturan hizmetlerimiz, benzersiz restoran ve spaolanaklarımız ve bunların aynı sıra çağdaş, kentli bir mekanda sunduğumuz tasarım ve sanat ortamıyla da misafir deneyimini geliştirmeye devam edeceğiz.”

Forbes Travel Guide CEO’su Filip Boyen ise, “Güçlü bir hizmet kültürüne sahip oteller, restoranlar ve spa’lardan oluşan 2019 yılı kazananlarını tebrik etmekten mutluluk duyuyoruz. Çok fazla bilginin ve yanıltıcı online yorumların çağında, Forbes Travel Guide lüks seyahat alanındaki en güvenilir kaynaktır. Objektif, veriye dayalı listemizde, sadece alanında mükemmel standartları yakalamış olan işletmeler yer almaktadır. Bugün açıkladığımız listede yer alan bu prestijli otellerde görev yapan herkesi tebrik ediyoruz” şeklinde açıklama yaptı.


Benzer Haberler & Reklamlar