En İyi Kültürel Miras Oteli ödülü yine Argos in Cappadocia'ya verildi

En İyi Kültürel Miras Oteli ödülü yine Argos in Cappadocia'ya verildi

Turizm dünyasının önemli ödül organizasyonlarından World Travel Awards'da argos in Cappadocia, üçüncü kez 'Türkiye'nin En İyi Kültürel Miras Oteli' seçildi.

World Travel Awards, bu yıl Portekiz'in Madeira kentinde düzenlenen gala töreni ile sahiplerini buldu. Belmond Reid's Palace'da 8 Haziran gecesi düzenlenen ödül töreninde argos in Cappadocia, 'Türkiye'nin En İyi Kültürel Miras Oteli' ödülüne üst üste üçüncü kez layık görüldü.

Eski Uçhisar Köyü'nü ve yaklaşık iki bin yıllık bir manastır yerleşkesinin 23 yıldır süren restorasyonla, küresel çapta lüks konaklama hizmetine dönüştürülmesiyle oluşan argos in Cappadocia, doğayı, tarihi ve yerel kültürü içeren konsepti ile   "İçinden köy geçen otel" olarak tanımlanıyor.

1994'ten bu yana seyahat ve turizm endüstrisinin tüm alanlarındaki başarılı kurumların ödüllendirildiği World Travel Awards, seyahat profesyonelleri ve seçkin müşterilerin oylamalarıyla belirleniyor. Argos in Cappadocia, 2017 ve 2018 World Travel Awards kapsamında da aynı ödülle onurlandırılmıştı.


Benzer Haberler & Reklamlar