Arkeolologlar Derneği İstanbul Şubesi Dayanışma Gecesi düzenliyor

Arkeolologlar Derneği İstanbul Şubesi Dayanışma Gecesi düzenliyor

Arkeologlar Derneği İstanbul Şubesi'nce büro kira ve giderlerinin karşılanabilmesi amacıyla 6 Haziran Çarşamba akşamı saat 20.30'da BOVA Sahne'de yemekli konser programı gerçekleştirilecek.

Şehit Muhtar Mahallesi, Mis Sokak, No: 17, Beyoğlu adresindeki BOVA Sahne'de gerçekleşecek programda Esra Kayıkçı ve ekibi (Esra Kayıkcı:Vokal/Bas, Bilge Günaydın:Piyano, Hakan Kamalı: Gitar, Mertcan Bilgin: Davul) ile Yolda Grubu (Zeynep Kuyumcu: Vokal/ Trompet, Siney Yılmaz: Soprano/alto/tenor saksafon, Duru Tuna: Alto saksafon, Barış Ertürk: Tenor/ bariton saksafon, Okan Kaya: Ukulele/ elektronik gitar, Volkan Polat: elektro ve akustik gitar, Ömer Nafiz : Bas gitar, Mertcan Bilgin: Bateri ) sahne alacak. DJ Strongilo mahlasıyla tanınan Nazım Hikmet Richard Dikbaş ise soul, funk ve rock'n'roll dünyasından seçtikleriyle katılımcılara seslenecek.

Giriş ücreti 20 TL olarak açıklanan Dayanışma Gecesi ile ilgili olarak Arkeologlar Derneği İstanbul Şubesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Sevgili meslektaşlarımız, dostlarımız,

Uzun süredir ortak alanımız haline gelen Beyoğlu'ndaki mekanımızın kira vb. ihtiyaçlarını karşılayabilmek için bir dayanışma gecesi düzenliyoruz. 6 Haziran Çarşamba akşamı tüm dost ve meslektaşlarımız ile bir araya gelmekten memnun oluruz.

Arkeologlar Derneği İstanbu Şubesi Dayanışma Gecesi

BOVA Sahne, 6 Haziran 2018 Çarşamba, 20.30"

Gece ile ilgili ayrıntılı bilginin 0533 620 1975 numaralı telefon ve www.arkeologlardernegist.org adresinden edilebileceği belirtildi.

 

arkeolojikhaber.com


Benzer Haberler & Reklamlar