Vokal Arya 15 Haziran'da Aydın Arkeoloji Müzesinde konser verecek

Vokal Arya müzik grubunun 15 Haziran'da Aydın Arkeoloji Müzesi'nde vereceği konser halka açık ve ücretsiz olacak.

Vokal Arya, hayranlarına konseri, "15 Haziran'da Aydın Arkeoloji Müzesindeyiz! Dolu dolu geçen bu harika dönemi koromuzun kurulduğu şehirde kapatacağız. Sizler de enerjimizi paylaşmak istiyorsanız saat 19.00'da Arkeoloji Müzesine bekliyoruz! Sarılmak üzere!" mesajı ile aktardı.

Vokal Arya

Mart 2015'de bir öğrenci evinde sekiz kişi olarak çalışmaya başlayan Vokal Arya, zamanla düzenli ve sistemli çalışmaya başlamış, koro kültürünün her basamağını deneyimleyerek çıkarak bu çılgın serüvende yerini almıştır. İmece kültürüyle beslenip, "Gönüllülük" mottosunu sahiplenmiş koromuz, hiçbir kuruma bağlı kalmadan gelişimini sürdürmüş ve her bir ilerleyişi, koro üyelerinin eşsiz fedakarlığı sayesinde olmuştur.

4. Sansev Uluslararası Korolar Festivaline katılan Vokal Arya, Koro Birlikteliğinde Başarı ödülü ile ilk defa bir festival deneyimi ve teşvik ödülü kazanmıştır.

İlerleyen zamanlarda Kübra Şenyaylar tarafından yürütülen Sevgi Her Şeydir projesine Aydın'da ev sahipliği yapmış; Ars Nova ve A Capella Gramofon adlı kardeş koroları misafir etmiştir.

Son olarak 3. İzmir Polifonik Korolar Festivaline katılmış, Ritmik Beraberlik ve Ritmik Uyum başarı ödülü almıştır.


Benzer Haberler & Reklamlar