Ünlü komedyen Jandino Asporaat 5 Ağustos’ta Side Antik Tiyatrosu’nda

Altın Film ödülü sahibi Hollandalı ünlü komedyen Jandino Asporaat, 5 Ağustos’ta Türkiye’de Side Antik Tiyatrosu’nda sahneye çıkacak.

Son yıllarda dğnyada yıldızı parlayan yetenekler arasında dikkat çeken ünlü komedyen Jandino Asporaat; T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Antalya İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün desteği; Antalya Tanıtım Vakfı işbirliğiyle  Corendon Turizm Grubu çatısı altındaki tur operatörü, Airlines ve Incoming acentesinin organize ettiği “Perspectief” adlı gösteri ile Antalya’daki Side Antik Tiyatrosu’nda sahneye çıkacak.

Side Antik Tiyatrosu, olağanüstü atmosferiyle Jandino’yu ve misafirlerini ağırlayacak

Etkinlik Hollanda dilinde gerçekleştirilecek..

Popüler stand-up komedyeni Jandino Asporaat, aktör, televizyon sunucusu, şarkıcı, yapımcı ve taklit sanatçısı unvanlarını taşıyor. Kısa süre önce son filmi “Bon Bini Holland” ile sinemaya 100.000 ziyaretçi çeken Asporaat, Altın Film ödülüne layık görüldü.

Hem Helenistik geleneğin hem de antik Roma mimarisinin izlerini taşıyan Side Antik Kenti’nin en kıymetli yapısı olarak adlandırılan Side Antik Tiyatrosu’nda sahneye çıkacak Jandino Asporaat,  "40 yaşında tekrar baba oldum, bu da dünyaya bakış açımı değiştirdi. Dünyadaki büyük sorunlara maalesef bir çözümüm yok ama bir anlığına da olsa üzüntüleri unutmak ve gülmek hepimizin ihtiyacı. 'Mükemmel' insanlarla dolu bu dünyada, farklı bakış açılarına ihtiyacımız var.” dedi.

Tarih: 5 Ağustos 2022, Cuma

Yer: Side

Adres: Selimiye Mahallesi, Çağla Sk, 07330 Manavgat/Antalya

Başlangıç Saati: 21.00 

İlgili Haberler


Benzer Haberler & Reklamlar